korocop Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 arkadaşlar bu cnbce nin dizisni bilen bilir, deli komik ve kült bir yapım. elimde cnbce den çekilmiş toplam 240 bölüm mevcut, 12 dvd halinde. 25 milyona satıyorum. ilgilenenlere. bölümler ingilizce dublaj ve türkçe bütünleşik altyazılıdır..[signature][hline]Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 fiyat gerçekten çok uygun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korocop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu arada dvdler verbatim advanced azodur söyliim. en iyi dvdler yane[signature][hline]Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 toplam 25 ytl dimi :D o zaman alıcam hepsiyse bide direk cnbc den yani sorun yok dimi kaliteli görünütü filan :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korocop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 direk cnbce, görüntü kalitesi vcd den daha iyi, türkçe altyazılı. süper bir set. alın alın:)[signature][hline]Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben de alıcam galiba. eveet eveeeet[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korocop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 al al:)[signature][hline]Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ya ben Cnbc-e riplerini bir arkadaştan almıştım, bazı bölümler çok kötüydü... Acaba bu da o mu? Bazı bölümlerinde sorun var mı sende de? Ona göre alabilirim ben de...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korocop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kötü derken nasıl kötü anlamadım. bendeki bölümlerin hiçbirinde sorun yok, ne se ne görüntü olarak problem yok[signature][hline]Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ya bazı bölümlerde çizgiler oluşmuştu, görüntü bozuluyordu...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korocop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benimkilerde yok öle bişi hocam, tüm bölümler cillop gibi merak etme;)[signature][hline]Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar