Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bi ara murtaza w0000t videosu hazırlamıştı. bu videodaki şarkının kime ait olduğunu ve adını bilen var mı ? :)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kendin record yap hehe :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
floodd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 :D[signature][hline]NİCK:FLODY_TR SERVER:ARES LVL:5X Np:10xxx job:cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Turkcell Ne Bu Calan Servisini Kullan Ben Öle Yapiorum Videolarda :-p[signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 çok komik :D yok mu bilen ya :([signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 matrix soundtrackinden bi şarkı emme velakin kim söyler bilmiyorum. murtaza yapmıştı onu gelir birazdan. rob zombie diyesim geliyoda diil.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 fifa 2000 dede çalıyodu o şarkı :D[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hangisi_? yenildikleri herkesin öldüğü video 'mu sonraki 2. video mu_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 2. :D zaten 1.de müzik yok[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Metakuso, 15 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: 2. :D zaten 1.de müzik yok a aa sende garipsin ölmeleride bir nevi müzik gibi süper efektler çıakrıyolar ahhh öğk gibi vb... işte o şarkı sepulturanın life long şarkısı....:-P[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 apollo 440 - stop the rock yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 oh be. saol kakşi[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hö? kaç tane woooot videosu var ? not: murtaza izlemediysem indirmeye üşendigimden diildir kusura bakma. kahve döküldü keyboarda, faturayı ödememiştim baglantım kesikti, elektrik faturasıda aynı şekilde ayrıca ekran kartım yandı vs.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yok hani bir ara, town baskını yapmaya çalışırlarken daha town çekemeden yattığı bi 60sn. lik bi video vardı. Onu diyor :)[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: HasMez, 15 Eylül 2005 20:43 tarihinde demiş ki: hö? kaç tane woooot videosu var ? not: murtaza izlemediysem indirmeye üşendigimden diildir kusura bakma. kahve döküldü keyboarda, faturayı ödememiştim baglantım kesikti, elektrik faturasıda aynı şekilde ayrıca ekran kartım yandı vs. ahahaha:) 2 tane var 1.sinde burial tank olayım edalarınla içeri giriyo ancak sonra town çekince party dağılıyor ölen ölene:D 2.si ise gayet güzel başarılı yapmıuşlar bayya np toplamışlar orclara dar etmişler town'u...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 15 Eylül 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya şarkı bu deilmiş :([signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu dadatttttttttttttt daki şarkı. ben w00000000000tttttttttt dakini diodum :([signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bekle bir sırf senin için arıyom 2saatir ne sabırsız adamsın yaw...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bulamadım:([signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Unholy: wOOOOOOt taki şarkının adı neydi? Murtaza : hangisi la? Unholy: vardı ya bi video Murtaza : hatırlamıyorum xD Unholy: matrixten bi şarkıydı Murtaza : hea Murtaza : Dragula Unholy: ne Unholy: o ne lan Murtaza : rob zombie- dragula Unholy: kürt mü lan bu herif Unholy: dragula nedir a.k Murtaza : ya parçanın ismi o a.k Murtaza : allah allah Unholy: tamam lan tamam[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 15 Eylül 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: HasMez, 15 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Unholy: wOOOOOOt taki şarkının adı neydi? Murtaza : hangisi la? Unholy: vardı ya bi video Murtaza : hatırlamıyorum xD Unholy: matrixten bi şarkıydı Murtaza : hea Murtaza : Dragula Unholy: ne Unholy: o ne lan Murtaza : rob zombie- dragula Unholy: kürt mü lan bu herif Unholy: dragula nedir a.k Murtaza : ya parçanın ismi o a.k Murtaza : allah allah Unholy: tamam lan tamam ahahahha tam filimsiniz ula:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sen daha intihar tarikatıyla dark stoneları nasıl kestigimizi görmemişsin demekki..[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 anlatta gülek...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Videoları koyunda zaman geçsin =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu videolar nerde yaf ben nie hic isleyemedim :P[signature][hline]AccuraCy_Lord Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar