KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bu şey mükemmel bişeye benziyo hiç bir bilgim yok ama bilen mutlaka vardır biraz araştırsak nasıl olur ya.Filmlerdekinden bile ötede üper bişey gibi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 discovery de belgeselini izlemistim. gercekten egitimi zor olan kungfu.uzun sure kafalarının uzerinde taslarla ve bacaklarınının uzerine gene taslar koyarak falan bekliyorlar :) 3 parmaklarını kullanarak sınav cekiolar falan iste.zor zor gercekten :)[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Geçen discovery de yada national geographicde bi program izledim. Çiğ diye inandıkları bişey var bazı adamların.Buna hayat enerjisi flaan diyolar işte.Adamı karşısına alıyo parmaklarını kullanarak aduket çeker gibi bişeyler yapıyo.Adam çat diye yere düşüyo falan.Manyak şeyler var.Onlar tabi yalan yada hipnozla ilgili bişeyler var.Benim öğrenmek istediğim SHAOLIN ![signature][hline]Külliyen yalan bakma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 onun adı başka bişeydi galiba ya bende gördüm onu, ama cok ilginç bütün uzak doğu sporlarıyla ters düşen bi sanat. diğerleri nispeten savunmaya yönelikken bu direk saldırıya yönelik bişey[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Wu-Shu teknıgı ıle aynı sayılır Kung-Fu dan tek farkı bu aslında eskıden cıkarılan bır dowus sanatı fakat Amerıkalıların zaman ıcınde gelıstırdıgı teknıklerle unutulmus bır dal aynen Ninjitsu gıbı[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ya isimleri çekiyo beni, hangisi en çok zıplamalı atlamalı hareketli en karizma olanı ? hangiisi wu-shu mu kungfu mu ninjutsu mu [signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru [Bu mesaj KahnX tarafından 07 Ağustos 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 En sadisti Wing Tsun dur. Güzellik, estetik olayı değil de direk dövme olayına girişir. Eskrima ile birlikte öğretilir... Amacı dövmektir demişmiydim.. evet[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hem zıplama atlama hemde aikido gibi etkısız hale getırecek we cok yoracak bı spor arıyosan kesınlıkle Juijitsu derım(gures gıbı ama dedıgın gıbı atlayıp zıplıyosun) ama yok ben cok atletık bı spor arıorum dıosan Wu-Shu sana uyar[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 4.Leventte Uma Yoga diye bir yer var.Oranın sahibi Duanı 7 olan Dünyadaki sayılı Shaolin Rahiplerinden biri.Masaj,Tai Chi,Yoga fln haricinde istersen Kung-Fuda öğretiyo.Metronun cıkısının hemen karsısında.Ünlülerde takılıo o mekanda. BidePolis Koleji var Etilerde.Orda öğretiolarda öle herkesi alırlar mı onu bilemem. P.S:Uma Yogaya maddi durumun iyiyse git.Seans başına 40-50 kagıt alıo walla[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben 6 ay kadar yapmıştım wing tsun.. öğrettikleri şey direk diğer dövüş sporlarını yapanları nasıl döversiniz fln işte wing tsun überdir zartdır zurtdur.. tabii 6 kişi dövemiyor bileni orası ayrı.. saniyede 5 yumruk falan atıyorlar.. said: dasaaa, 07 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki: En sadisti Wing Tsun dur. Güzellik, estetik olayı değil de direk dövme olayına girişir. Eskrima ile birlikte öğretilir... Amacı dövmektir demişmiydim.. evet [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Saniyede 5 yumruk! Shaolin Kung Fu su Wu Shu gibi arkadaşın söylediği gibi.Ama silahsız tarzına Baji Quan deniliyor yanlış bilmiyorsam.onun dışında Shaolin hayvanlardan alınarak yapılmış dallardan oluşuyor hani klasik ejder,aslan,peygamber böceği falan filan.abi adam tek parmaklarının üzerinde amuda duruyor ya![signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 adam kafasıyla merdiven iniyo[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Wing Tsun da felsefe falan yok pek (pek mi? hiç yok desem) Amaca yönelik bir "spor" amaç DÖVMEK! Aikido falan yapan bir arkadaş gelirse dayağın hasını yer öyle el falan tutmaya çalışırsa, yediği zincir yumruk ile Tanrıyı bile görebilir. Alaycı anlatımı bir yana bırakacak olursak Wing Tsun psikopattır, sadece ZBAM!! dır KBAMM!!! dır.. Darbe almadan yıkma üzerine kuruludur. Sert bir "spor" olup herkese uygun olduğunu sanmam. Bunun yanı sıra Eskrima kısa sopalarla yapılan bir dövüş stilidir. Ancak eğitim ardından kılıç,pala,kelebek,sopa falan herşeyi kullanabilirsiniz... Bunun yanında benim sevdiğim bir de Muay Thai vardır. O da kafa göz kırma sporudur! Özellikle -benim gördüğüm kadarı ile- nefes antrenmanları dikkat çekicidir. Bu adamların kollar havada "Gel baba vur karnıma istersen" gelişi vardır ki... ve bu arkadaşların atılan tekmeyi kaval kemiği ile karşılamaları da şaşırtıcıdır! Dayanıklılık had safhada sanırım bu sporu yapanlarda. Altıyol'da (Bahariye'de) bir yer var benim bildiğim Muay Thai eğitimi veren. Ancak varsa yapan bilgilerini paylaşırsa sevinirim... edit:typo [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 12 Ağustos 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
julianross Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben Ankarada demette muay thai dersi alıyorum ve 6 aydır gidiyorum.Neyse anlatayım merak edenler için bu sporda dizler,dirsekler ve yumruk tekme bunların hepsi bulunmaktadır çok sert bi spor.Sanırım yardımcı olabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadaşlar şu Wing tsun a gidicem Anadolu tarafında kozyatağına yakın veya kadıköyde o civarda biyer arıyorum.Bu spora kesinlikle ve kesinlikle gidicem.TAm olarak istediğim bi dövüş sanatı bu.Artık felsefe melsefe meditasyon telepati kendini savun kavgadan darbe alana kadar kaç kıçını kurtar olayını geeeeeeç , döv karşıdakini eşşşek değil dinazor sudan gelene kadar.Öyle bi döv ki gündüzü gece diye görsün. Ya bide asıl sormak istediğim tam olarak nasıl öğretiyolar bunu size ? Wing tsun da nası bi olay oluyo mesela eşleştirip karşındakini dövdürüyomu yada dayak yiyomusun alıştırma yaparken falan boxtan beter bişeymi ? Öyle olsa bile tam benim tarzım sadistlik manyaklık aşmış bişey olmalı abi bu benim hayallerimdeki spor :P [signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. [Bu mesaj KahnX tarafından 12 Eylül 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben etilerde wing tsun a başlıyorum yarın,ilgilenen varsa gelebilir benle hemde patiden eğlence çıkmış olur bana...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 2 arkadaş başlıycaz anadolu tarafındayız etiler bize çok uzak ya.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Eheh ben Yeşilköydeym ne diosun :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. [Bu mesaj Syn tarafından 12 Eylül 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hmm etiler banada uzak yaw taa atakoy den[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 14 troll Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ben yarın kesin gidiyorum... :)[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende gelicem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar