Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaolin Kung-fu su

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Geçen discovery de yada national geographicde bi program izledim.

Çiğ diye inandıkları bişey var bazı adamların.Buna hayat enerjisi flaan diyolar işte.Adamı karşısına alıyo parmaklarını kullanarak aduket çeker gibi bişeyler yapıyo.Adam çat diye yere düşüyo falan.Manyak şeyler var.Onlar tabi yalan yada hipnozla ilgili bişeyler var.Benim öğrenmek istediğim SHAOLIN ![signature][hline]Külliyen yalan bakma sen
Sosyal ağlarda paylaş

onun adı başka bişeydi galiba ya bende gördüm onu, ama cok ilginç bütün uzak doğu sporlarıyla ters düşen bi sanat. diğerleri nispeten savunmaya yönelikken bu direk saldırıya yönelik bişey[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

4.Leventte Uma Yoga diye bir yer var.Oranın sahibi Duanı 7 olan Dünyadaki sayılı Shaolin Rahiplerinden biri.Masaj,Tai Chi,Yoga fln haricinde istersen Kung-Fuda öğretiyo.Metronun cıkısının hemen karsısında.Ünlülerde takılıo o mekanda.

BidePolis Koleji var Etilerde.Orda öğretiolarda öle herkesi alırlar mı onu bilemem.

P.S:Uma Yogaya maddi durumun iyiyse git.Seans başına 40-50 kagıt alıo walla[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
Sosyal ağlarda paylaş

ben 6 ay kadar yapmıştım wing tsun..
öğrettikleri şey direk diğer dövüş sporlarını yapanları nasıl döversiniz fln işte wing tsun überdir zartdır zurtdur..
tabii 6 kişi dövemiyor bileni orası ayrı..
saniyede 5 yumruk falan atıyorlar..

said:
dasaaa, 07 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
En sadisti Wing Tsun dur. Güzellik, estetik olayı değil de direk dövme olayına girişir. Eskrima ile birlikte öğretilir... Amacı dövmektir demişmiydim.. evet
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Saniyede 5 yumruk!
Shaolin Kung Fu su Wu Shu gibi arkadaşın söylediği gibi.Ama silahsız tarzına Baji Quan deniliyor yanlış bilmiyorsam.onun dışında Shaolin hayvanlardan alınarak yapılmış dallardan oluşuyor hani klasik ejder,aslan,peygamber böceği falan filan.abi adam tek parmaklarının üzerinde amuda duruyor ya![signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Wing Tsun da felsefe falan yok pek (pek mi? hiç yok desem)
Amaca yönelik bir "spor" amaç DÖVMEK! Aikido falan yapan bir arkadaş gelirse dayağın hasını yer öyle el falan tutmaya çalışırsa, yediği zincir yumruk ile Tanrıyı bile görebilir. Alaycı anlatımı bir yana bırakacak olursak Wing Tsun psikopattır, sadece ZBAM!! dır KBAMM!!! dır.. Darbe almadan yıkma üzerine kuruludur. Sert bir "spor" olup herkese uygun olduğunu sanmam.
Bunun yanı sıra Eskrima kısa sopalarla yapılan bir dövüş stilidir. Ancak eğitim ardından kılıç,pala,kelebek,sopa falan herşeyi kullanabilirsiniz...
Bunun yanında benim sevdiğim bir de Muay Thai vardır. O da kafa göz kırma sporudur! Özellikle -benim gördüğüm kadarı ile- nefes antrenmanları dikkat çekicidir. Bu adamların kollar havada "Gel baba vur karnıma istersen" gelişi vardır ki... ve bu arkadaşların atılan tekmeyi kaval kemiği ile karşılamaları da şaşırtıcıdır! Dayanıklılık had safhada sanırım bu sporu yapanlarda.
Altıyol'da (Bahariye'de) bir yer var benim bildiğim Muay Thai eğitimi veren. Ancak varsa yapan bilgilerini paylaşırsa sevinirim...

edit:typo
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 12 Ağustos 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Arkadaşlar şu Wing tsun a gidicem Anadolu tarafında kozyatağına yakın veya kadıköyde o civarda biyer arıyorum.Bu spora kesinlikle ve kesinlikle gidicem.TAm olarak istediğim bi dövüş sanatı bu.Artık felsefe melsefe meditasyon telepati kendini savun kavgadan darbe alana kadar kaç kıçını kurtar olayını geeeeeeç , döv karşıdakini eşşşek değil dinazor sudan gelene kadar.Öyle bi döv ki gündüzü gece diye görsün.

Ya bide asıl sormak istediğim tam olarak nasıl öğretiyolar bunu size ? Wing tsun da nası bi olay oluyo mesela eşleştirip karşındakini dövdürüyomu yada dayak yiyomusun alıştırma yaparken falan boxtan beter bişeymi ? Öyle olsa bile tam benim tarzım sadistlik manyaklık aşmış bişey olmalı abi bu benim hayallerimdeki spor :P
[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.

[Bu mesaj KahnX tarafından 12 Eylül 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2 arkadaş başlıycaz anadolu tarafındayız etiler bize çok uzak ya.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...