Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AoS SERVERI komutlari nasil oluor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AOS'u yalnızca RunUO destekliyor tabiki.RunUO komutlarıda köşeli parantez ile başlar.Örnek;

[tele gibi...

zaten oyuna girip help yazdığınızda kullanabileceğiniz komutlar yazar.Onların başına köşeli parantez getirip hepsini deneyebilirsiniz...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Mesaj tarihi:
Marks bende senin gibiydim :).Nasi acacam herkes gozumu korkutuordu C ogrenmen lazim fln.Simdi hicbirine gerek yok sadece beni dinle simdi arkadasim run uo beta-29 u download edeceksin.Sitesini biliordun dimi www.runuo.com oradna downloads ama uye olman gerekior ama bi kac dakkada oluon hemen cektikten sonra onu tiklamaya calisacan bende ole yaptim hata verecek yada hata gibi bisi diordu.Boswer sakin umudun kırılmasin sonra runuo guide die bi konu acilmis orada adresi var script compileri yukleyeceksin.Orada arkadas yazmisti.Onuda cektiysen simdi o script compilerin zipinden 2 dosya cikior onlari o runuo betanin klasorune atacan.Daha sonra yine o runuo guide adli konuda gorursun microsoft bilmemne var onuda yukledinmi budur:) serverin acildi.Ha o windowsun olayini da herangi bi yere at farkmaz[hline]If you love FRP,
Just Do It :)
Mesaj tarihi:
said:
OwnerRavenLoft, 19 July 2003 01:00 tarihinde demiş ki:
AOS'u yalnızca RunUO destekliyor tabiki.RunUO komutlarıda köşeli parantez ile başlar.Örnek;

[tele gibi...

zaten oyuna girip help yazdığınızda kullanabileceğiniz komutlar yazar.Onların başına köşeli parantez getirip hepsini deneyebilirsiniz...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

Aos sphere de destekliyor mesela 99z versiyonu gayet de guzel calışıyor run uo dan farklı ve daha guzel bir şekilde (şahsi düşüncem)
Mesaj tarihi:
said:
GM_galadniel, 19 July 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
vallahi yakında bende açıom komutlar bildigimiz gibi hiçbir farkı hem ben sphere serverda açıyorum sizde açın çünkü genellikle herkes onu biliyor[hline]Secrecy Of Holiness
[SoH]Owner
aç aç anam başarılarının devamını dılerım hadı yallah naş
  • Yeni Oluştur...