Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ne yaparsaniz yapin, irregular olmayin.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Anam anam diyim ben sağa :) bırak ya bırak ben şubat ayındaki cope u boş bırakıyorum başlarım ha 4,5 sene ha 5 sene. bütün üniyi bir tedirginlik bir telaş bir endişe içinde geçirmektense 2 sene hazırlık okurum daha iyi yau :) çok saolun gerçekten. ama şimdi de kafama takılan 1,2 soru var. 1. 4 senede bitirmezsek üniyi (hazırlık dahil) kep törenine katılamıyor muyuz? gerçi biraz saçma bir soru oldu ama ne bileyim işte. 2. bu ge100 dersinden oh beleş A aldık diye sevinemicez sanırım çünkü hazırlık notlarına etkisi olacak sadece ve sanırım hazırlık da diploma notunu etkilemiyor. yoksa dip. notuna hazırlık da etkili mi? ve keşke bu sene ge100den c- alıp 2. sene tekrar girebilme şansı elde edip o zaman A alsaydım ne güzel üni1de beleş A sahibi olmuş olurdum deyip kafamı duvarlara vurablir miyim?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1 kredi bisiy ge100, A dir C dir pek etkilemiyor.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bilkent'e 15 milyar taktım mutluyum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar