SiriusBlack Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Merhaba birsey danismak istiyorum arkadaslar arkadasimin spherine ip uzerinden baglanmak istiyorum ama bir sorunla karsilasiyorum hep spheri kapali yaziyor bunun sebebi ne olabilir. Hersey dogru ama baglanamiyorum sebebini bilen varsa lutfen yardimci olsun tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaşının makinasında firewall vardır.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiriusBlack Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 peki bu soruna nasil bir cozum getirebiliriz. [Bu mesaj SiriusBlack tarafından 15 Eylül 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiriusBlack Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sen konuyu anlamamıssın neyse bılen varsa bana yardimci olsun lutfen[signature][hline]Programlama Bir Sanattir Bu Sanati Ogrenmek Icin Bir Ustaya İgtiyac Vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar