Brutus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 daha önce genel yöneticiler bilir kaç kez konuşuldu bu konu ama ben bi daa açıyım dedim çünkü bu konudaki kamuoyunu cidden merak ediyorum..şimdi soru büyük üstad edgar allan poe'nun yazmak üzerine adlı makalesini neden kaleme aldıı üzerine. sizce her yazarın mutlaka işlemesi gereken bir konu mu? mide bulandırıcı mı? içkarartıcı mı? yoksa feyiz alınası mı? evet bu makaleyi okuyan bütün arkadaşların yorumlarını bekliyorum... NOT:öncelikle kesinlikle bu konuda poe nun yalnızca adını duymuş ama belirttiğim eserini okumamış arkadaşların yorumda bulunmasını istemiyorum.saygıda kusur ettiysek affola...[signature][hline]force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 internette bi yerden bulabilir miyiz acaba bunu?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya ben de kitap var da bilmiyorum sanal olarak yayınlanıyomu? pioe hakkında da site bilmiyorum ki yardımcı olayım... google dan bakmak lazım ne diyim...[signature][hline]force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya cilt vardı bende, elimde degil su anda, olsaydı geçiricektim birebir ingilizce adını bilen varsa versin bakalım, arıyorum ama rastlayamadım cok severim poe yu...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 the philosophie of writing olmalıydı ama kesin bişi yok. tam hatırlamıyorum yani...[signature][hline]force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar