Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde Vucut calısmak

Valeron

Öne çıkan mesajlar

yav espiriydi o boks'a falan gittiğim yok :) sorarlar ya ne yapiosn dövüş sporu olarak lisanssiz boksörüm falan derler cok kavga eden adamlar o manada yani cellanmeyelim :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

jokerin dedigi hareketi kesinlikle yapin ben onla beraber bi kac hareket daha yaparak 1 ay icinde kol ve omuz kaslarımda buyuk bir gelisme gordum (ve zaten agriyorlardi bu da ise yaradaıgını gosteriyor) bu aralar bıraktım biraz ama hala kolun arka kasları sekilli duruyor:P devam edecem agustosta :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 14 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
yav espiriydi o boks'a falan gittiğim yok :) sorarlar ya ne yapiosn dövüş sporu olarak lisanssiz boksörüm falan derler cok kavga eden adamlar o manada yani cellanmeyelim :)

Ben lisanslı boksörüm(lisanslıyken) diyordum, bugüne kadar da kavga etmedim:). Lisansın olmaması kavgaya bahane çıkarıyormuş demek ki:D...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı hareketi sürekli yapmayın tek yönlü gelişim olur, yaratık gibi görünürsünüz.

joker'in dediği hareket güzel, onun bir de yatarak yapılanı var, o da iç kasları çalıştırır.

hareket çekerkende belli bir sayıya bağlı kalma, genelde şu oranda olmalı:

3x şeklinde, ilk seferde rahat 10 tane çekebilmen lazım, bir dakika ara verdikden sonra rahat 8 tane, sonuncusunda rahat 6 tane.

bunları katsayıyla arttır, ama 50 de kesin bırak. yaratık olma :)[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Sosyal ağlarda paylaş

elinize 2 tane litrelit su lar alin ve sürekli sistentik oalrak ayaktayken kaldirinn 50 ye kadar sayin bunu basarin sonra sandayeyi ayaklarindan kaldirin oturarak havaya kaldirn indirin kaldirn indirin nefes sistematikli nefes alip vererek bu biraz işe yaricaktir ve tabiki size derimki kapı barfix i alin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

4 kglik dambıl erkek adama yetmez..minimum 10 kglik al kendine ayrıca kettle ball denilen mucizevi bi alet vardır çok ucuz ama mükemmekl etkili bi alettir.. kettle balla evde çalışabilirsin.. kettle ballın dambıldan farkı :
kettle balla çalışırken ağırlık herzaman kaldırdığının aksi yönüne çeker ama dambılla belli bit açıdan sonra kasılma biter..
ayrıca 2 senedir nerdeyse profösyonel vücut çalışan biri olarak tavsiyem bol üst goğus ve omuz çalışman 20 yaşından evvel çekme ve oturarak yapılan kaldırma hareketlerine önem vermen.. eğer öyle yaparsanız günde 1 saatlik bi çalışmayla 3 ay a american history x teki edvard nortondan daha iyi vücuda sahip olma ihtimaliniz var(tabi yediklerinizede dikkar edeceksiniz) ..
ve bi dier tavsiyem çalıştıktan sonra glutamine denilen tozdan almanız .. glutamini ekşi sözlükte incelerseniz faidesini anlarsınız.. yorgunluk hissini giderir ve kas gelişimini hızlandırır
Sosyal ağlarda paylaş

lizardking
Joker doğru söylüyor. Ağırlık çalışmamış birisinin 10 kiloyla başlaması büyük hata...

Hem arkadaş profesyonel vücutçu olucam, şişebildiğim kadar şişicem demiyor...

Benim evde kullandığım dambılın toplam ağırlığı 21.5 kilo, ona rağmen 3 kiloluk ufaklıklarla çalışmak daha büyük fayda getiriyor...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lizardking, 16 Temmuz 2005 14:51 tarihinde demiş ki:
10 kg çok hafif bi ağırlık bence her harekette en minimum ağırlık.. kendini alıştır 10 kg ye.. bi kaç ay çalış sonra yüksek ağırlık altına yat yoksa beklediğini bulamazsın bu spordan.. 10 kg kimseyi şişirmez merak etmeyin..

Çalışacak kişinin boyunu kilosunu görmeden 10 kilo hafiftir demek cahilliktir. Yeni başlayan biri için 10 kilo gayet ciddi bir ağırlıktır ki alışkın kişilerde bile zorluk çıkarabilir bazı kas gruplarında. Omuz mesela. Ayrıca şişecem diye çalışamıyacağından fazla ağırlık kullanırsan kas gelişmesi diye bişey olmaz. Optimum ağırlı bulman gerek, yani hareketi bozmuyacaksın ancak çalıştığını hissediceksin.

Tek bi ağırlığa bağlı kalmamanı tavsiye ederim evde çalışacaksan, büyük kas grupları zorlanmadan çalışabiliyorsa küçükler zorlanabilir o yüzden evde en azından 4 tane farklı ağırlığın olsun. Her ağırlıktan 2 şer tane bulunması da hareket çeşitliliğini arttırır.

Daha sonrası ise yaptığın diyete bağlı. Diyete de bi yorum yapmak yanlış olur yağ oranını bilmeden. Diğer önemli faktörde kaslarının dinlenmesi. Onuda programında ayarlarsın hangi günler çalışacağını.
Sosyal ağlarda paylaş

Son iki aydir gyme gidiyordum, haftada 4 kere kadar... Tek sebebi asiri kilo vermem ve gym sayesinde biraz daha fazla yerim mantigiydi..
Bugun bir hoca gordu sen zayiflamissin gormeyeli dedi, gormeyeli 2 ay oldu:(
Simdi kilo almak degil amacim, duzenli beslenmek... Kas yapmak da degil, sadece duzenli beslenmek dedigim gibi... Zaten bir tek bu yuzden ekstra protein hapidir vs. dir almadim... Biliyorum cunku 2 ay sonra body yi birakinca butun kaslar sarkacak...
Tabii bu 2 ayda vucudum biraz duzene girdi, en azindann omurgam diklesti bunu hissedebiliyorum... Etler biraz sertlesti bu da iyi...
Daha 1 ay var bu bir ayda olabilildigince duzenli calismak istiyorum
Bugun bench denedim hayatimda ilk defa, 75 pound un altina yattim uc set 8 erden ya da 7 den iste yaptim. Yarina olecegim kesin, isin kotusu her gun bahce duzenlemesinde calisiyorum orada da biraz oluyoruz...
Bu bench benim isteyebilecegim bir tur hareket midir? Cok kas yapacam merakim yok, vucut yoluna girsin biraz yeter, ki giriyor da...[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Synthetic, 17 Temmuz 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
www.bodybuilding.com var İngilizcen yeterliyse.Ayrıca Xaero diye bi pati açmış www.gym-world.cjb.net diye gayet güsel.1 yıl falan Wow oynama git dumble falan al :P

Sitenin işe yaradığını görmek güzel bişey.Sitenin forum bölümündede bi kaç şey yazdım orayada bakarsanız faydalı bişeyler bulabilirsiniz. Gym ile ilgili soru sormak isteyen ö.m atabilir.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Yalnız az ağırlık çok tekrar ile şunu sağlayabilirsin. Kasların uzunlamasına direnimlerini arttırırsın. Kasın hacminde bir değişme olmaz, kaldırabileceği yükte bir değişiklik olmaz. Ama ani (ben çevirdim explosive esası) kas hareketlerinde alacağın verim artar (Alakalı olarak Plyometrics, yani ani zıplama şeysi,durumu) Yani bir nevi çevikliği artar. Tabi kas tembelliği vs gibi dezavantajları mevcut...

Bu arada dumbbell lar kilo başı 2ytl mi?[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kasanova, 15 Ağustos 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
iki aydır dumble çalışıyorum hafiften şekillenmeye başladı şimdi hızlı mı çekmeliyim yoksa yavaş mı ağır abi kası istemiyorum öyle hayvan gibi şişmesini sadece şekilli olsun böyle kesik kesik o yüzden arkadaşım azar azar hızlı çalış diyo sizce doğrumu?

hızlı yapman zararına olur çünkü yaptığın haraketin negatifini kullanamazsın...zaten ağır abi kası dediğin salonda olur ve yıllar ister(doğal yollarla yapılırsa)... yağ oranın ne kadar azalırsa kasların o kadar kesik kesik durur (tabi kas varsa)kesik kesik duran kas lifleri oluyor... ne kadar büyürlerse okdar göze batarlar(ağır abi olurlar) :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...