CRazYfatih Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 [Bu mesaj CRazYfatih tarafından 15 Eylül 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 [spo1=yukarıdaki :P ][/spo][signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 oha diyorum yani exprt gidiyomu ? gitmiyosa bende gidecem :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bekle yardıma gelem :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 anam anam yuhhhhhhhhhh[signature][hline] orc olmak insanlığa aykırı :D 55 sin vercem beramusta 53-55 arası bi warrior lasım diez ya da xig. cypher da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 :D Bu daha nedirki siz katliam görmediniz ama size bunların hepsini göstericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Burda Ölenlerin hepsi exper kaybetmiştir nasıl olsa bende kaybettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 exp gitti mi=?=)=?=?=????=?=?=?=?[signature][hline] orc olmak insanlığa aykırı :D 55 sin vercem beramusta 53-55 arası bi warrior lasım diez ya da xig. cypher da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hiç bir boss event 13. cuma kadar ii olamaz bilen bilir :)[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 mage lerin damage leri duzgun olsa orayı bi bassalar nova town tam yatakhane olur :D[signature][hline] orc olmak insanlığa aykırı :D 55 sin vercem beramusta 53-55 arası bi warrior lasım diez ya da xig. cypher da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Allahıma 3 mage orayı duman eder novacılar şov olur ama hepsi öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu ss knight empire dan önce çekilmiş sanırım sağ alt köşedeki adamın elinde giantic axe var ama knight empire da bunların görüntüleri degiştirildi bu ss eski olabilir...[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty [Bu mesaj Diablo_Angel tarafından 15 Eylül 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Aware3, 15 Eylül 2005 17:09 tarihinde demiş ki: oha diyorum yani exprt gidiyomu ? gitmiyosa bende gidecem :D Gitsende bulamassın o banditleri orda bu screenshot çok eski taaake gelmeden önce.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 1-boss eventlerde xp kaybedilmez. 2-bu eski bir ss; xp barda yüzdelik rakam yok. dedektif gördüm kendimi :) [signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 15 Eylül 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 np gidio :D o yoksa xp :-p[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ne kadarda hoş :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Empire çıkmadan önceki Akşam oldu bu olay.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: vktk, 15 Eylül 2005 17:21 tarihinde demiş ki: 1-boss eventlerde xp kaybedilmez. 2-bu eski bir ss; xp barda yüzdelik rakam yok. dedektif gördüm kendimi :) vangel 13. cumada yapılan boss eventı biliyormusun ?[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu ne ya tek kelime ile katliam yapmış gm :D[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu arada ben resim fln goremiom[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 olneee bea oboda obo[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ah be tırım tırım obo ararız şuraya baq:D[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 birisi bana 13. cuma boss eventını anlatsın merak ettim ben eventta bulunmuştum katliamdı ama o mu hatırlamıyom????????????????????????[signature][hline]nick:yocas level:34 race:assasin np:380 clan:yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Büyük Yazmana gEREK yok tu küçük yassanda görürdük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar