Calamity Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşlar ben bu gün moradona gittiğimde aşağı yukarı herkesin vendorunda mirage vardı.. Hatta bazıları daha da aşmış full 1 düzine mirage vardı. Hadi tamam anladım harpyden düşüyor ama , diyorum ya herkesde var bu konu ile ilgili bilgisi olanlar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ohş. bug mı ki acep?[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 şimdi gidiyosun 60+ adamlar sabahtan akşamada crimson wing yapıyolar onlardan da deli gibi mirage düşüyo bende düşürdüm +8 e basrken yandı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben gibi KE upgrade özürlüsü ancak +3 yapıyo:)sadaas eski açrdaki +7leri sattım +7/+6mirage çok para yapıyo artık...millet up edemiyo(ben gibi)mecbur ahzırını alıyo şu an 40me satan biri avr ama yinede alan yok(ares)[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 25 e gördüm arkadaşım diezde bir sürü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 alın buda kanıtı adam 4ünü sattı daha 4-5 tane var gidin alın aresteyseniz 40m sudan ucuz.... [spo1=..][/spo][signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi...[Bu mesaj KaKsi tarafından 13 Eylül 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o ne lan! tavuk var inventoryde O_o[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Oha chicken oO[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ne bilem adamın biri verdi tyon vardı yaanımda şimdi yapcam questi sırf can sıkıntısından:):D[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 8 kişilik raven partide 1 saat içinde 12 tane düşürdük bu kadar basit canım kardeşlerim işin sırrı falam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 1 ay sabredin item almayın piyasadan herşey çok çok düşücek elinizdeki paralar inanılmaz değerlenicek..Bu sırada akıllı insanlar veya çakal insanlar (kötü niyet değil bu sözler) iyi para kazanıcaklar ;) sattıkları itemlarla =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 lam centrix sattın mı kekuri belt i :([signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: KoRn3RoTh, 13 Eylül 2005 18:29 tarihinde demiş ki: alın buda kanıtı adam 4ünü sattı daha 4-5 tane var gidin alın aresteyseniz 40m sudan ucuz.... [spo1=..][/spo] muhaha abi o ne çantanda tavuk var :D[signature][hline]KE sux :(:( orc olmak insanlığa aykırı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 royal chef questiyle alakalı bi item.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Marl0_on, 13 Eylül 2005 19:45 tarihinde demiş ki: lam centrix sattın mı kekuri belt i :( lem sattım napem senimi beklicem satığım paraya bak bide biraz daha satmasam 50me zor alıcı bulcam ztn... arkadaşlar dün 3 tane 60me +6miarage aldım 3ünü +7ye bastım 2si oldu 1i patladı...400den biri satıldı biridaha satılcak...enayi çok millet para harcamak istemiyo adamda gözümün önünde bütün pazrdaki bütün mirage shardları topladı....(adamın birinden pm geldi shadalrı alan adam GM'Mi bu kdr para veriyo herşeye die koptum zati....) bugün normal harpyden kardeşime 2 mirage çıkmış....(4.5 saatte...)piaysa düşcej elimdekileri çıkarmaya çaılışıyom herkes çıkarsın bence.....sonra satamasınız kelepir fiyata gider:([signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ke geldi 2 kalite silahların değeri kalmadı. mirage dagger harpy /glave troll/salamander apostle-deruvish. ama upgrade işi zor gibi geld ibi kaç +6 +7 yapıyı mdedim patladı hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 çünkü high class itemleri up etmek zorlaştıda ondan..ben mirage denedim high clas item olduğu için bus bastım +6oldu eskiden normal bir iteme 3 bus basarsan 4.de patlardı..high classa bus basmak gerekiyo demekki veya en az bus kılıklı high grade scroll(240k)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar