shippy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 evet bu dosyayı 1.6.1 patchinde iken yolluyabilcek birisi varmı veya nası fixliyebilceğimi bilen birisi varmı. repair kullandm hiçbir işe yaramadı. Sorun:Blizzard BNUpdate v2.110 compiled on Jun 29 2005 Log created at 9:47 pm on 09/14/2005 This patch upgrades World of Warcraft from version 1.6.1.4544 to version 1.7.0.4671. ERROR: unable to apply patch to file 'WorldMapsAzerothAzeroth_28_51.adt' RESULT: Patch failed [signature][hline]Shippy [Bu mesaj shippy tarafından 14 Eylül 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bendede bi hata veriyodu gerci baska bi yerdi.yeniden indirdim yükledi bu sefer.simdide baya lag var baglanamadım haumarush'a falanda ugrasamam gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o hata bendede çıkmıştı bi çok kez oyunu bastan 3 4 kez yukleyip silmek zorunda kaldım anca düzeldi patch le alakalı degil hem o dosyayı barındıran dosya 1gb yada daha fazla uninstall edip yeniden kur oyunu düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 5 kere uninstall ettim bana mısın demedi 4 ten beri urasıorum 6 saattir ama sonuca ulasamadm 10 kere repair tool actım gene banamısın demedi offical forumlara baktım ordada gm ler cvp atmıo oyundan acaip soğudum.bune milletin oyun bırakmasınımı istiolar anlamıorum bunları.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bendede yajsam mi ne o adaya gidince patladi tekrar giremedim repair i actim dedi bab senin wow patlamiş şimdi düzeltcem bi girerim version 1.1 mi ne bastim küfrü basladim bastan cekmeye 220 mb full oglen 2 den beri anca 120 mb cekti şu an hala küfrediyorum...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 1.7.0 full çözüm verirse öm at ama europe ta denemişler oda bi halta yaramıo gene hata verio diolar.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 aynı hata bendede var bastan kurdum yine verdi ve çözümünü saatlerdir arıyorum bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kuzenime yüklemeyi denediğimde olmuştu. blizzarddan gelen açıklamayı denedik repair kiti indirdik safe modda açtık uninstal edip yükledik repair ettik patchledik banamısın demedi. ancak başka bir yerde sorunun bad sectorden olduğunu okuduk. diski birleştirincetekrar denedik bu sefer farklı bir noktada oldu sorun. o bad sectoru bir şekilde iptal etmek yada pas geçtirmek lazım yada yeni hdd almak.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Aynı sorun banada oldu oyunu tekraR kurdum patch baska yerden cektım düzeldi kasmayın blizzard downloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben halletim hardiskim 3 e bölünmüştü hep yüklediğim hardisk yerine az kullandıgıma bastan kurdum oyunu patchledim ve düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 problemi çözmüş bulunmaktayım ilk olarak pc nize 2 tane wow yüklüceksiniz sonra ikisinide 1.6.0 patch yapcaksınz.bi tanesini 1.6.1 e yükseltip 1.7.0 a çıkarmayı deniceksiniz ve olmucak dierinde program files/world of warcraft/data/patch.mpq yü kopyalıyacaksınz(1.6.0 yüklü olandan copy past yapcaksınz 1.6.1 yüklü olana)sonra patchinizi rahatlıkla yapabilceksiniz 2 gündür uraşıorum sonunda buldum çözüm.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar