Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dota kombinasyonlari pro!!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi parayi ben her heroyla kasarim farkmaz:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
ehaehahea bence para kasması en zor hero enchantress gibi gözüküyor impetusla creeplerı bıtırmedıkce harbı işin zor o attack speedle..[signature][hline]No matter what situation I am in ...
Resistance will not fall and I will survive.
Mesaj tarihi:
valla cok rahat para kasıyorum ben enchantress ile , bence "sadece" baslarda leviathan ile para kasmak zor ama sonra battle fury yaparsan ona butun creepleri alıyorsun , ama extra dmg muhabbeti olmuyor bu sefer .. Yine de deger ..

Bu arada drow ranger da feci para kasar ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
heros rush ta bizzat test edildi (intelegence rush) furion,rhasta,silencer,corbelyus 4 ude lvl 6 olunca ortada toplan ilk sefferde ultilerle 1. kuleyi 2. seferdede 2. kuleyi alıyrsunuz snra her toplandıgınızda baraka alıyrsunuz oyun max 25 dk suruyor bizm clanın rekoru 18 dk :)
Mesaj tarihi:
said:
ZeuZ, 13 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki:ama extra dmg muhabbeti olmuyor bu sefer .. Yine de deger ..

oluyor :). devamlı döner bazen 200 küsür daha fazla vurur dikkatli bak farkedersin :) splash effectler birleşir..
leviathan bu arada çok rahat kasar :) sadece ranged creeplerden dmg yedigi için ortada rahat durur.. hiç creeplere aldırmadan aggro yiyebilir :) gush dersen lv1 de yetiyor ilk başlarda :) anchor smash ve kraken shell çokdaha kullanısl[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
said:
flood83, 14 Eylül 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
heros rush ta bizzat test edildi (intelegence rush) furion,rhasta,silencer,corbelyus 4 ude lvl 6 olunca ortada toplan ilk sefferde ultilerle 1. kuleyi 2. seferdede 2. kuleyi alıyrsunuz snra her toplandıgınızda baraka alıyrsunuz oyun max 25 dk suruyor bizm clanın rekoru 18 dk :)

5.84 te yaptiysaniz bu comboyu corbelyus yerine Doom koydukmu daha etkili olur havadan taş yadirma buyusu direk Kule yikan bir buyu Doom buyusude cabasi...[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
ewt doom da olabilir sonucta binalara bonus koyan herolardan olusan bir takım herkes iyi oynadıgı taktırde eziyor karsıda en saglamından 4 str de olsa dayanamıyr cunku ztn lvl 11 hatta 16 dan snra etkili olmaya baslıyor strler isteyen arkadaslar deneyebilir bu grup bir araya geldiginde dusuk lvl larda durdurulamıyor...
Mesaj tarihi:
said:
masterdruid, 11 Eylül 2005 08:02 tarihinde demiş ki:
o cyclone la attiginda o adam ortasina dusmuyo onlarin yavrum benim. onu denk getirmen lazim baska kacari yok. ayrica denk getirdin diyelim wardlarin hepsini o adama attack vermen gerekiyo.. hepsini attack versen de karsidaki hero pudge ise yine elini kolunu sallaya sallaya cikar o wardlarin arasindan.. shaman oynanmasi en zor herolardandir 1v1 de.. cok iyi bir pvp kabiliyeti ister.. ama pvp si iyi biri olursa da kimse tutamaz shaman i....

istersen gösteririm genç.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Mesaj tarihi:
naga siren ortama girer ve muzigini çalar herkes susmustur uykuya dalmıstır ...
herolar olakı bırbırıne yakınsa centaur warcıef ,silteren guard ve laviathan kombıne calısır , laviathan ın ultısıyle ortalıkta creep kalmaz , sonra centaur 1-2 kısı yı stunlar , siltheren 1-2 kişiyi ...
stunner heroların kombinezonlarıda can yakıcı olabiliyor ...
yada yine siren girer sonra laviathan ulti ryla ulti yine kimse kalmaz sag ortalıkta ...
bu yukardakı 4 luyle alakalı olarak karsısında durulmaz dıye bısı yok ...
ancak sızın takım gobekten yarılır sızde cırpınırken kanat hero ları kendı korıdorlarında creep e devam edıyosa o zaman ımkansız tabi ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
leviathan'a battlefury , refresher , soul bouster 3'lunu tavsiye ederim ben .. O zmn da bayagı ise yarıyor ki adamlar kimseye vuramadan olmus oluyorlar genelde , 4-4 ve 5-5'lerde.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
said:
ZeuZ, 15 Eylül 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
leviathan'a battlefury , refresher , soul bouster 3'lunu tavsiye ederim ben .. O zmn da bayagı ise yarıyor ki adamlar kimseye vuramadan olmus oluyorlar genelde , 4-4 ve 5-5'lerde.

lvl 16 da ultisi 500 damage+ 1 saniye stun olan bir heroya Refresher niye yapsinlar ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
sanki manan yeticek :P
dün akşamdan beri dota lıyorum..sabah 9 a dogru oyunlarda abidik gubidik oynamaya başladım..
çıkarım şu:
En kral kombinasyon
1-)Güzel dinlenmiş ve oyunu bilen playerlar
2-)Güzel dinlenmiş ve oyunu bilen playerlar
3-)Güzel dinlenmiş ve oyunu bilen playerlar
4-) ben :P
(hala uyumadım a.k.)[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
valla mana yetiyor ilk olarak bunu soyluyorum , ikinci olarak levi'ye refresher yaptıgında zaten support heroya dogru kayıyorsun , ayrıca 1-1 icin yapmicaksın tabiki de refresher'ı[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
  • Yeni Oluştur...