Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Güzel Şehir Ankara !

Malkor

Öne çıkan mesajlar

o zaman seni antakyaya alalım,ora tam sana göre,bi ucundan dierine 15 dkkada gidiosun,zaten yolda kaybetmeesin küçücük biyer
bilmediin yerler sana karışık gelebilir tabiki,ayrıca arabayla gezerken ankarada kaybolunmuo galiba :)
gereksiz tabi istteki sokaklar,yıkalım hepsini :-p[hline]less talk,more glock!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Lol İstanbulu bilmediğinden kaynaklanıyor kaybolman ona bakarsan bende Ankaraya geldiğimde kafayı yiyordum bir sokak girişini kaçırdınmı nerdeyse oraya geri dönebilmek için şehiri baştan aşağıya dolaşıyorsun.Ama buda benim Ankarayı bilmediğimden.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Konunun bir kere açılış amacı boş.Burdaki insanlar nereyi severlerse sevsinler kim nederse desin orayı sevmeye devam edicekler tartışılanacak birşey yok.Sana göre en güzel şehir ankaradır bana göre istanbul kısacası neyi tartışıyoruz en sonunda hangi şehir daha fazla oy topladıysa o şehir En güzel şehirmi seçilecek?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

yapma abi bütün sokaklar dik kesiyo birbirini girilmez yazsa bile girsen bişi demezler bilemedin bi sonrakinden vs girersin istanbulda tarabya nın arkalarında azıcık yürüyerek max. 30 dakka olan bi yere gitcektik, hediye gibin bir sey alalım diye migrosa girdik meersem girişi kaçırmışız, geri dönebilmek için anadolu yakasına geçmemiz gerekti ailecek küfrü bastık bizde böyle sehrin... diye[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

abi geçen evden çıktık ailece bakkala gidioz,yolu şaşırdık (yürüoz bu arada arba fln yok)bi baktık,kaybolmuşuz,neyse boğazdan karşıya geçtik geri döndükte zorla yolumuzu bulup bakkala gidebildik bea!!

isteyen istedii şehirde yaşasın,insanların doğduğu yer,hayatını geçirdiği yer kendilerine göre evrenin en spr yerleridir,bunu tartışmak bile garip,bu konuda thread açılması komik ötesi,bide şehirleri kötülemek için gerçekcilik sınırlarını aşan trajikomik postlar war,böagahah[hline]less talk,more glock!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 20 July 2003 17:43 tarihinde demiş ki:
yapma abi bütün sokaklar dik kesiyo birbirini girilmez yazsa bile girsen bişi demezler bilemedin bi sonrakinden vs girersin istanbulda tarabya nın arkalarında azıcık yürüyerek max. 30 dakka olan bi yere gitcektik, hediye gibin bir sey alalım diye migrosa girdik meersem girişi kaçırmışız, geri dönebilmek için anadolu yakasına geçmemiz gerekti ailecek küfrü bastık bizde böyle sehrin... diye[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep

Aynen böle birde çevre yolu var dillere destan[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malkor, 20 July 2003 17:38 tarihinde demiş ki:
Bildiğin halde kaybola bileceğin tek yer istanbul

lol dogrudur
hatta bi ara yurtdışından bi arkadaşım gelmişti arabayla dolaşıyoduk kaç senedir kadıköye falan takılırım adamı ters yola sokmuştum gecenin köründe :)

mesela abimlerin ilk taşıdındıgı yer vardı haritada öyle bi yer gözükmüyo :) ( kurye şirketindeki haritalara bakmıştı abim orda bütün sokaklar falan var haritalarda ama bu sokak yok eheh)

garip bi yer istanbul :) ama alışıncada vazgeçmesi çok zor oluyor

ünlü şairlerin istanbul hakkında yazdığı şiirleri okuyun istanbulu tanıması daha kolay oluyor o zaman :)
Sosyal ağlarda paylaş

Thread i gereksiz bulan arkadaşlar olmuş amaç tartışmak tabikide büyüdüğün sehir güzel gelir
Alışkanlıktır bi kere alışkanlıklarından vazgeçemezsin o yuzden istanbul bana ters gliyor

Ayrıca bu thread gereksizse diğer threadleri silsinler bi konu hakkında 3 -4 tane thread acılıyo onlar dahamı gerekli sizi daha çokmu eğlendiriyor ?[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM!

[Bu mesaj Malkor tarafından 20 July 2003 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
İlk olarak kilitlensin veya kilitlenmesin diye birşey söyliyemem mod değilim ama tartışmanın sonucunda hiçbirşey değişmeyecekse bence konununda açılmasında bir amaç yok gibi geliyor ama bana soracak olursanız daha birçok topic var gereksiz olan iyiki moderator değilim.Hiç çekilmem[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 20 July 2003 17:49 tarihinde demiş ki:
abi geçen evden çıktık ailece bakkala gidioz,yolu şaşırdık (yürüoz bu arada arba fln yok)bi baktık,kaybolmuşuz,neyse boğazdan karşıya geçtik geri döndükte zorla yolumuzu bulup bakkala gidebildik bea!!

isteyen istedii şehirde yaşasın,insanların doğduğu yer,hayatını geçirdiği yer kendilerine göre evrenin en spr yerleridir,bunu tartışmak bile garip,bu konuda thread açılması komik ötesi,bide şehirleri kötülemek için gerçekcilik sınırlarını aşan trajikomik postlar war,böagahah[hline]less talk,more glock!

haha çok komiksin seni inandırmak gibi bi zorunluluğum yok durduk yere yalan söylemek gibi bi gerekliliğimde yok benim ankarayı övüp istanbula laf atmamla ankaraya taşıncak kimsenin olmadığını bilecek kadar farkındayım etrafımın, hangi şehrin daha iyi olup olmamasının da bir şeye yaramıyacağını biliyorum, okumasını bilirseniz forumdan şehirlere ait bilgiler elde etmek mümkün ki bu forumun amacı da bilgi alısverisi, şehirlerin kıyaslanması ise işin geyiği, böyle sivrilik yapmanın manası yok[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamlar sivrilik yapıyolar

Forumlarda geyik yapıyorum ama konu dışında deil

Garbage de yapıorum yani ikisini ayırt edebiliyorum

bu topici de geyik için deil gercekten düşüncelerinizi almak için açtım

Ben sevmekle ilgili bişey yazdım ama topic e bakarsan En güzel şehir ankara yazıor (dik başlılık yapanlara yazdım) En sevdiğim şehir ankara yazmıyor dimi arkadaşım ?[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM!

Sosyal ağlarda paylaş

Ya İstanbul'da yollar binalara göre yapılıyor o yüzden yılan gibi kıvrılan yollar bulmak mümkün :-) ama Türkiye'deki hatta çoğu ülkedeki şehirlerden bile daha çok sanatsal, tarihi, sosyal, estetik yanları var bu şehrin ne derseniz diyin. Ama buna kanan saf yurdum insanı, buraya akın ediyor, o bozuyor zaten burayı... Ama Ankara'daki düzen bu şehirde olsaydı, ( ki bu kolay deil o kadar tepe ve deniz varken ) hakkaten vazgeçilmez olurdu. Gülü seven dikenine katlanır derim...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...