Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Güzel Şehir Ankara !

Malkor

Öne çıkan mesajlar

azmo az mo
sen bvizim azmodayimizsin azmo azmo..
vur yumruugnu yere azmodayi sen bizim her seyinmizsin azmooo[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki:
neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane
Sosyal ağlarda paylaş

peh
heyecan yok.
ankarada kızılaya gitmek için fix 7.5 dakka harcıyomuşsun.
walla istemem ben.
yol dediğinin sonunu görüp göremeyeceğini bilmiceksin kardeşim. aynı dakika ve saniyede bitirmeyi bi kenara bırak :)

bi de ankarada üst geçitleri kullanmıyomuş kimse galiba? :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

yani şu anda ankarada bi ewde alabildiine uzn arazileri seyretmektense şu an burdaki ewimde denizi adalaar yelkenlileri ws.. görmem bile burda yaşamam için yeterli neden :p
ankara sux istanbul ownz.
*!savaş çıkarır şehirler arasında*[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

sydney ownz olm burada istedigim gibi denizi gorebiliyorum suanda..
vede istedigim gibi dfenize giriom kirli flm degil..[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki:
neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane
Sosyal ağlarda paylaş

vallajha buradaki keyifi nerde bulabilirsinki arkadas turkiyede??
surf bilem yapiyor millet burada..piril pirl deniz var//[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

iste bokludfur orada ama burada boklu su gormen imkansiz bak yemin ediyorum sana..bu kadar temiz deniz goremzsin.yemin ediyorum..[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ya istanbul çok çok güzel ve çekici fakat bi o kadarda kaprisli, dağınık, güvenilmez ve oynak bi kadın gibidir.onunla bi kaç günlüğüne gönül eğlendirebilirsiniz.ama asla onunla evlenemezsiniz.

ankara ise çokda güzel olmayan ama uyumlu, düzenli, sakin, sevecen, ciddi, güvenlir(ondan kendinize zarar gelmiyceğinizi bildiğiniz) bi kadın gibidir.onunla hayatınızın sonuna kadar yaşıyabilirsiniz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

deniz yok kötü o ya ben ankarada 4 günmü ne kaldım bi ara çok ölü bi şehir gibi geldi bana.
istanbul öle değil ama güzel orası. denizde var.
izmir yaşamak için en iyi yerlerden biri :)[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...