Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 yürü be azmo kim tutar seni :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 azmo az mo sen bvizim azmodayimizsin azmo azmo.. vur yumruugnu yere azmodayi sen bizim her seyinmizsin azmooo[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 gece hayatı alışveriş istediğin saatte istediğin şeye ulaşabilmek ( tabi paran varsa ) Boğaz istanbuldan vazgeçemememin en büyük nedenleri :) ( tabi gece hayatı uzun süredir yok bende ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 peh heyecan yok. ankarada kızılaya gitmek için fix 7.5 dakka harcıyomuşsun. walla istemem ben. yol dediğinin sonunu görüp göremeyeceğini bilmiceksin kardeşim. aynı dakika ve saniyede bitirmeyi bi kenara bırak :) bi de ankarada üst geçitleri kullanmıyomuş kimse galiba? :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 kullanıp naapçaz? köy burası araba yok.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 saire sormuslar ankaranin nesi guzel diye istanbula donus yolu demis sanirim olayi ozetler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ah ulan kurucesme sahilinden bebege git ormanlardan istanbulu seyret baligini ye varmi bundan guzel sey[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 denizsiz yere yaşanmaz bi kere olayı o bitirio :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 yani şu anda ankarada bi ewde alabildiine uzn arazileri seyretmektense şu an burdaki ewimde denizi adalaar yelkenlileri ws.. görmem bile burda yaşamam için yeterli neden :p ankara sux istanbul ownz. *!savaş çıkarır şehirler arasında*[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 sydney ownz olm burada istedigim gibi denizi gorebiliyorum suanda.. vede istedigim gibi dfenize giriom kirli flm degil..[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 e tabi o ayrı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 vallajha buradaki keyifi nerde bulabilirsinki arkadas turkiyede?? surf bilem yapiyor millet burada..piril pirl deniz var//[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 surf ist dede cok yapiliyo sen hic kalamis sahiline gitmedin butun yelken kulupleri orada hatta bi kere 2 kisi binmistik 4-70 tekneye acailiyoduk bogaza, ama accayip ruzgar var yanimda hocam devamli agzima su giriyo lan biktim tuzlu sudan diye bagirmistim adamda ne tuzlusu boklusu boklu diyodu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 iste bokludfur orada ama burada boklu su gormen imkansiz bak yemin ediyorum sana..bu kadar temiz deniz goremzsin.yemin ediyorum..[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 istanbul,izmir,edirne,sırasıyla bence tr'deki en güzel 3 şehir[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 şaire sormuşlar "istanbul'un nesi güzel?" diye, "sydney'e dönüşü" demiş.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 zed abi sata$mAK zevmi verio? *! agalar *[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Temiz deniz? Saroz. Kirlenmediyse gökçeada.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ya istanbul çok çok güzel ve çekici fakat bi o kadarda kaprisli, dağınık, güvenilmez ve oynak bi kadın gibidir.onunla bi kaç günlüğüne gönül eğlendirebilirsiniz.ama asla onunla evlenemezsiniz. ankara ise çokda güzel olmayan ama uyumlu, düzenli, sakin, sevecen, ciddi, güvenlir(ondan kendinize zarar gelmiyceğinizi bildiğiniz) bi kadın gibidir.onunla hayatınızın sonuna kadar yaşıyabilirsiniz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 syndneyde yasiyabiliyosan ankarada ne isin var sacma bi tartisma yani istanbul daha guzeldir daha zor bir hayat dir belki ama daha guzeldir, ama kaciniz kendi tercih verebileceginiz halde ankarayi sectinizki[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 deniz yok kötü o ya ben ankarada 4 günmü ne kaldım bi ara çok ölü bi şehir gibi geldi bana. istanbul öle değil ama güzel orası. denizde var. izmir yaşamak için en iyi yerlerden biri :)[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 deniz, avustralya denizlerinde büyük ve beyaz ve bisürü dişi olan balıklar yüzmüyo muydu? :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 19 July 2003 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu saptırmayın istanbulda gezersin ankarada yaşarsın BHAÇELİEVLERDE OTURUYORUM VE 7.CD Yİ BAĞDAT CADDESİNE DEGİŞMEM OKADAR DÜZENLİ Kİ Ankaralılar Buluşalım :D[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ya allahınızı severseniz memur kenti burasi doru durus gezilcek bi yer felan ok :) sadece işte çankaya bahçeli kızılay olarak degerlendiriorum :) yoksa bir Istanbul kadar olamaz . bi deniz bile yok hühhü :([hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 işte bir ankaralıdan acı itiraf :p olsun quamor sen ordasın o yeter.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar