zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 şimdi ben asp.net ile güzel bir sayfa yaptım ancak şöyle bir durum var ; internet explorerda her şey mkemmel gözüküyor ama firefox da bütün yazlar üst üste biniyor :) bu genel bir problemmi yoksa ben mi problemim :) [spo1=resim][/spo][signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için...Geyyik[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 14 Eylül 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 firefox sux oluyor bzen[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 asp.net kullanmayalı çook uzun süre oldu da, iki farklı dizayn modu var ya, onların birisinin böyle birşeyler yapması anormal değil. çünkü sadece 'lerden oluşmuyor sanırım o.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bildiğin html sayfası olarak çalışıyor asp.net sayfaları da, fakat kendine özgü tagları var. nasıl ile link verebiliyorsak gibi taglarla asp.net nesneleri yerleştirebiliyoruz. yani kodlama da bir farklılık yok. şunu diyeceğim; sen tasarımı vs.net te mi yaptın? ve yazıları ne zaman ekrana bastırtıyorsun? tasarımda mı var yoksa tuşa basınca mı çıkıyor?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ASP'de PHP'de bilindiği üzere server side scriptlerdir. Dolayısıyla server'da çalışır, sonucu html olarak döndürür. Asp.Net hiç kullanmadım bakmadım ama asp.net'ten kaynaklanabilir olması biraz anlamsız geldi bana. Firefox'ta CTRL + U yapıp çıktının kaynak koduna bak istersen. Hatta merak ettim buraya yazarsan güzel olur. Bizde görmüş oluruz.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 - vs.net 2003 ile yaptım - sayfa yüjlenirken oluyor - ie düzgün göstermektedir :) -bütün veriler databaseden çekilip o anda yaratılmaktadır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 zgrw hangi dizayn türünü kullandın? bir de komple kaynağı yollar mısın?[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hmm benim kullandığım mantık şu ; sayfaya bir adet panel ekledim , ondan sonra , kolar içinde labellar yarattım , mesela şu şekilde onları atadım oleDbdatareader re; oleDbCommand.CommandText="select falan filan where hede=hodo"; re=oleDbCommand.ExecuteReader(); re.Read(); Label l1=new Label(); l1.Text=re[1].ToString(); l1.id=i.ToString();//bunlar while ın içinde i paso değişen bi şey , başka bişey için kullanıyordum id de de kullandım l1.Style.Add("Left","0"); l1.Style.Add("Top",a.ToString()); l1.Style.Add("Position","Absolute"); Panel1.Controls.Add(l1); a+=20; mantığı böyle , bir kaç tane daha bunun gibi var , username falan için[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 [spo1=ie den aldığım html kod] WebForm3 Username :asdasdasdas a a a c c v b a a a a a A AE-Mail :[email protected]Icq :aTime :14-9-2005 1:29:39 Username :asdsadE-Mail :[email protected]Icq :asdTime :12-9-200513:10:34 Username :asdasdasdas a a a c c v b nE-Mail :[email protected]Icq :12Time : Username :Horricikhede höde E-Mail :[email protected]Icq :yohTime : Username :asdaaasdE-Mail :[email protected]Icq :12Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: zgrw, 14 Eylül 2005 15:37 tarihinde demiş ki: sayfaya bir adet panel ekledim eklediğin paneli nasıl ekledin diyorum. aşağıda dizayn değiştirmeye yarayan iki tuş vardır. biri htmldi galiba. emin değilim. sorun şu ki o dizayn modlarının birisi saf html iken diğeri şemalar kullanır. o yüzden dreamweaver'da yapamadığınızı yapar, istediğiniz nesneyi, sayfanın istediğiniz noktasına sürükleyip bırakırsınız. öyle filan için takla atmazsınız. işte o sorun yaratan şema da budur. var ya. işi bozan o.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ha toolboxtan sürükledim abi :D html kodunu yazayım buraya :D Width="840px" Height="640px" BackColor="White" BorderColor="White">[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Queen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tabi abi ben mesela bi keresinde dreamweaverda label kullanıyodum ama düm sonra bunlar while la yazılcak hepsinin yeri aynı olcak üst üste bincekler bu yüzden table kullan olur mu?[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hepsinin yerni kodda belirtiyorum zaten , ie de düzgün gözüküyor :) firefox yorumlayamıyor kodları :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 evet, firefox sadece evrensel html kodlarını derler. öyle gıcıktır. dizayn modunu değiştirip sorunu çözebilir ya da "firefox kullananlara kafam girsin" diyerek böyle devam edebilirsin.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla hiç uğraşamam :D firefox kullananlara kafam girsin modunda devam edeceğim :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 aslansın be maxthon rulz.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hatta aklıma manyak bir fikir geldi , userın hangi browserı kullandığını kontrol ettircem , ie dışındakileri direk bi html sayfaya yönlendirip "Yalnız internet explorera uygundur" falan yazacam :D not : yalnızca firefoxa değil , hep dediğim gibi ; özgür yazlıma kafam girsin ; )[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 Eylül 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: zgrw, 14 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki: valla hiç uğraşamam :D firefox kullananlara kafam girsin modunda devam edeceğim :D ayıp.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 firefox kullanım yüzdesi çok arttı, bu kadar kullanıcıyı çöpe atacaksan durma :) vs.net te tasarım yaparken aspx sayfasında otomatik olarak grid layout koyuyor, orada istediğiniz yere yer değiştirebilirsiniz. html kodlarında tagı oluyor o.. öyle yaparsan sorun kalmaz herhalde..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… muzcu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim burda tek söyleyebileceğim ogamecilerin baya fazla olduğu :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya zaten sorun orrdan çıkıyor , koyduğum kodlara bakarsan eğer , ie de olarak gözüken yerle , firefox ta olmuşlar :) bu yüzden oda yorumlayamıyor nedense :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla ben de tasarımlar yaptım ama başıma öyle bir sorun gelmedi..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 div ? table ? kesinlikle farklı şeyler. bir hata olmalı orda.[signature][hline]High Level Naruto Fan! [Bu mesaj WebDeveloper tarafından 14 Eylül 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya şimdi ufacık bir sorum olacak stringin içinde mesela kaç tane a harfi geçtiğini yada , "ab" geçtiğini bulamazmıyım ? array fln kullanmaya fena halde üşeniyorum hazır bi fonksiyon yokmudur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 [code=php]string MetinBul( string igne, string samanlik ) { int sonuc = 0; for( int i = 0; i < samanlik.Length ; i++ ) { if( i + igne.Legth <= samanlik.Length ) if( igne == samanlik.SubString(i, i + igne.Length ) ) sonuc++; }return sonuc; }[/code] gibi bir kodun çalışması lazım. visual studio olmadan, aceleyle yazdım, syntax hatası içerebilir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 15 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Asp.Net Vs Firefox × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: zgrw, 14 Eylül 2005 15:37 tarihinde demiş ki: sayfaya bir adet panel ekledim eklediğin paneli nasıl ekledin diyorum. aşağıda dizayn değiştirmeye yarayan iki tuş vardır. biri htmldi galiba. emin değilim. sorun şu ki o dizayn modlarının birisi saf html iken diğeri şemalar kullanır. o yüzden dreamweaver'da yapamadığınızı yapar, istediğiniz nesneyi, sayfanın istediğiniz noktasına sürükleyip bırakırsınız. öyle filan için takla atmazsınız. işte o sorun yaratan şema da budur. var ya. işi bozan o.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ha toolboxtan sürükledim abi :D html kodunu yazayım buraya :D Width="840px" Height="640px" BackColor="White" BorderColor="White">[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Queen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tabi abi ben mesela bi keresinde dreamweaverda label kullanıyodum ama düm sonra bunlar while la yazılcak hepsinin yeri aynı olcak üst üste bincekler bu yüzden table kullan olur mu?[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hepsinin yerni kodda belirtiyorum zaten , ie de düzgün gözüküyor :) firefox yorumlayamıyor kodları :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 evet, firefox sadece evrensel html kodlarını derler. öyle gıcıktır. dizayn modunu değiştirip sorunu çözebilir ya da "firefox kullananlara kafam girsin" diyerek böyle devam edebilirsin.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla hiç uğraşamam :D firefox kullananlara kafam girsin modunda devam edeceğim :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 aslansın be maxthon rulz.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hatta aklıma manyak bir fikir geldi , userın hangi browserı kullandığını kontrol ettircem , ie dışındakileri direk bi html sayfaya yönlendirip "Yalnız internet explorera uygundur" falan yazacam :D not : yalnızca firefoxa değil , hep dediğim gibi ; özgür yazlıma kafam girsin ; )[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 Eylül 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: zgrw, 14 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki: valla hiç uğraşamam :D firefox kullananlara kafam girsin modunda devam edeceğim :D ayıp.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 firefox kullanım yüzdesi çok arttı, bu kadar kullanıcıyı çöpe atacaksan durma :) vs.net te tasarım yaparken aspx sayfasında otomatik olarak grid layout koyuyor, orada istediğiniz yere yer değiştirebilirsiniz. html kodlarında tagı oluyor o.. öyle yaparsan sorun kalmaz herhalde..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… muzcu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim burda tek söyleyebileceğim ogamecilerin baya fazla olduğu :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya zaten sorun orrdan çıkıyor , koyduğum kodlara bakarsan eğer , ie de olarak gözüken yerle , firefox ta olmuşlar :) bu yüzden oda yorumlayamıyor nedense :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla ben de tasarımlar yaptım ama başıma öyle bir sorun gelmedi..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 div ? table ? kesinlikle farklı şeyler. bir hata olmalı orda.[signature][hline]High Level Naruto Fan! [Bu mesaj WebDeveloper tarafından 14 Eylül 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya şimdi ufacık bir sorum olacak stringin içinde mesela kaç tane a harfi geçtiğini yada , "ab" geçtiğini bulamazmıyım ? array fln kullanmaya fena halde üşeniyorum hazır bi fonksiyon yokmudur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 [code=php]string MetinBul( string igne, string samanlik ) { int sonuc = 0; for( int i = 0; i < samanlik.Length ; i++ ) { if( i + igne.Legth <= samanlik.Length ) if( igne == samanlik.SubString(i, i + igne.Length ) ) sonuc++; }return sonuc; }[/code] gibi bir kodun çalışması lazım. visual studio olmadan, aceleyle yazdım, syntax hatası içerebilir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 15 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Asp.Net Vs Firefox × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ha toolboxtan sürükledim abi :D html kodunu yazayım buraya :D Width="840px" Height="640px" BackColor="White" BorderColor="White">[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tabi abi ben mesela bi keresinde dreamweaverda label kullanıyodum ama düm sonra bunlar while la yazılcak hepsinin yeri aynı olcak üst üste bincekler bu yüzden table kullan olur mu?[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hepsinin yerni kodda belirtiyorum zaten , ie de düzgün gözüküyor :) firefox yorumlayamıyor kodları :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 evet, firefox sadece evrensel html kodlarını derler. öyle gıcıktır. dizayn modunu değiştirip sorunu çözebilir ya da "firefox kullananlara kafam girsin" diyerek böyle devam edebilirsin.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla hiç uğraşamam :D firefox kullananlara kafam girsin modunda devam edeceğim :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 aslansın be maxthon rulz.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hatta aklıma manyak bir fikir geldi , userın hangi browserı kullandığını kontrol ettircem , ie dışındakileri direk bi html sayfaya yönlendirip "Yalnız internet explorera uygundur" falan yazacam :D not : yalnızca firefoxa değil , hep dediğim gibi ; özgür yazlıma kafam girsin ; )[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 Eylül 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: zgrw, 14 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki: valla hiç uğraşamam :D firefox kullananlara kafam girsin modunda devam edeceğim :D ayıp.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 firefox kullanım yüzdesi çok arttı, bu kadar kullanıcıyı çöpe atacaksan durma :) vs.net te tasarım yaparken aspx sayfasında otomatik olarak grid layout koyuyor, orada istediğiniz yere yer değiştirebilirsiniz. html kodlarında tagı oluyor o.. öyle yaparsan sorun kalmaz herhalde..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… muzcu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim burda tek söyleyebileceğim ogamecilerin baya fazla olduğu :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya zaten sorun orrdan çıkıyor , koyduğum kodlara bakarsan eğer , ie de olarak gözüken yerle , firefox ta olmuşlar :) bu yüzden oda yorumlayamıyor nedense :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla ben de tasarımlar yaptım ama başıma öyle bir sorun gelmedi..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 div ? table ? kesinlikle farklı şeyler. bir hata olmalı orda.[signature][hline]High Level Naruto Fan! [Bu mesaj WebDeveloper tarafından 14 Eylül 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya şimdi ufacık bir sorum olacak stringin içinde mesela kaç tane a harfi geçtiğini yada , "ab" geçtiğini bulamazmıyım ? array fln kullanmaya fena halde üşeniyorum hazır bi fonksiyon yokmudur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 [code=php]string MetinBul( string igne, string samanlik ) { int sonuc = 0; for( int i = 0; i < samanlik.Length ; i++ ) { if( i + igne.Legth <= samanlik.Length ) if( igne == samanlik.SubString(i, i + igne.Length ) ) sonuc++; }return sonuc; }[/code] gibi bir kodun çalışması lazım. visual studio olmadan, aceleyle yazdım, syntax hatası içerebilir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 15 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Asp.Net Vs Firefox × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim burda tek söyleyebileceğim ogamecilerin baya fazla olduğu :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya zaten sorun orrdan çıkıyor , koyduğum kodlara bakarsan eğer , ie de olarak gözüken yerle , firefox ta olmuşlar :) bu yüzden oda yorumlayamıyor nedense :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla ben de tasarımlar yaptım ama başıma öyle bir sorun gelmedi..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 div ? table ? kesinlikle farklı şeyler. bir hata olmalı orda.[signature][hline]High Level Naruto Fan! [Bu mesaj WebDeveloper tarafından 14 Eylül 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya şimdi ufacık bir sorum olacak stringin içinde mesela kaç tane a harfi geçtiğini yada , "ab" geçtiğini bulamazmıyım ? array fln kullanmaya fena halde üşeniyorum hazır bi fonksiyon yokmudur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 [code=php]string MetinBul( string igne, string samanlik ) { int sonuc = 0; for( int i = 0; i < samanlik.Length ; i++ ) { if( i + igne.Legth <= samanlik.Length ) if( igne == samanlik.SubString(i, i + igne.Length ) ) sonuc++; }return sonuc; }[/code] gibi bir kodun çalışması lazım. visual studio olmadan, aceleyle yazdım, syntax hatası içerebilir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 15 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Asp.Net Vs Firefox × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla ben de tasarımlar yaptım ama başıma öyle bir sorun gelmedi..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 div ? table ? kesinlikle farklı şeyler. bir hata olmalı orda.[signature][hline]High Level Naruto Fan! [Bu mesaj WebDeveloper tarafından 14 Eylül 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya şimdi ufacık bir sorum olacak stringin içinde mesela kaç tane a harfi geçtiğini yada , "ab" geçtiğini bulamazmıyım ? array fln kullanmaya fena halde üşeniyorum hazır bi fonksiyon yokmudur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 [code=php]string MetinBul( string igne, string samanlik ) { int sonuc = 0; for( int i = 0; i < samanlik.Length ; i++ ) { if( i + igne.Legth <= samanlik.Length ) if( igne == samanlik.SubString(i, i + igne.Length ) ) sonuc++; }return sonuc; }[/code] gibi bir kodun çalışması lazım. visual studio olmadan, aceleyle yazdım, syntax hatası içerebilir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 15 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar