balonluuye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 :( fkr gibi benim lvl 62 paladinim toprağa gömüşmüştür dc oldum ve 1 saat sonra bi girdim :( ne item var ne bişey AMA : GOLD PERMİUMUM üyeliğim sayesinde şifrelerim dğeiştirildi ( doğm tarihgine biliodum ) ama itemsiz bir priet:( :([signature][hline] Beramus Lvl 63 Paladin Holy Water Of Temlple // Buyying ! En Fazla 2 Gb Veririm 5XXX [Bu mesaj balonluuye tarafından 14 Eylül 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tek kelime ile Allah bunları belasını versin...Artık başka bişi diyemiyorum.. Geçmiş Olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 aklıma bi an malcolm in the middle nin bi sahnesi geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 çiiiiiiççççççççççek bööööööööööcekkkkkkkkLEeeeerrrrrrrrrr[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 @Yoy vu be be:ODTÜ den bir ögrenci KO nun databaseyi hacklamiş olup butun kulanıcıların pass ları 50m e satıyor.Bu adamı tanıyan PM atsın lütfen.. hurafe bu hurafe[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 offfff offfff harbi bunlar çiçek böcekkkk :([signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 benim adamı da soydular ama ke dan once gold premium vardı, yOk vermiolar itemleri vercez dediler simdi yOk offfffff offffffffff allah topunun belasını versin[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 anasını satim aslında şu inn hostesede bi şifre koyucaklar ayrı bi şifre ama. oyundan çıkarken itemları oraya bırakıcan=) enteresan olurdu... Bu arada çok geçmiş olsun üzülüdüm gerçekten...[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 cafedemi oynuyorsun evdemi?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balonluuye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evdeyim[signature][hline] Beramus Lvl 63 Paladin Holy Water Of Temlple // Buyying ! En Fazla 2 Gb Veririm 5XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 geçmiş olsun kardeş la bu ODTÜ nerde oluyo o çocupu bulup vuralım clancana :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: SteelBB, 15 Eylül 2005 12:59 tarihinde demiş ki: anasını satim aslında şu inn hostesede bi şifre koyucaklar ayrı bi şifre ama. oyundan çıkarken itemları oraya bırakıcan=) enteresan olurdu... Bu arada çok geçmiş olsun üzülüdüm gerçekten... Ultima gibi :tup:[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Muo gibi :tup:[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 şundan mı kaynaklanıyor mesela kendi account ınla giriosun farklı char geliodu onu boşaltıolar sanırım:S geçmiş olsun bu adamlar daha bug düzelteceklerde oyun oynanır hale gelecek zor gibi[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar