Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri şu questi çevirsin 5m coins :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PaLace Renovation...

Hunt pincers(eL morad:1194,666/karus:749,1473) and get pincer posion.DeLiver The Pincer posion to the royaL guard and earn 5.000.000 coins..

çevirinde herkes aLsın 5er miLyonunu :D[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo
LVL : 60
Job : ELEMENTAL LORD
NP : 18xxx
Server : Diez
Nation : Karus
Mesaj tarihi:
pincers avla(belirtilen koordinattaki)
ve pincer poison(pincer zehri) lootla
ardından pincer poison'ı royal guard'a teslim et ve 5m al.[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Mesaj tarihi:
Çvirip milleti umutlandıralımda küfürü yiyelim dimi :D

Pricer Scorpipn öldürdüğün çıkan zımbırtıyı götürdüğün 5M vermesi gerek ama hayal :D 500gp verip yolluyor. Odanı emizlersen sana para veririm gibi bir durum bu. İş bitince olabilecek en küçük miktarla şuluyor :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Mesaj tarihi:
said:
VashTheStampede, 15 Eylül 2005 09:39 tarihinde demiş ki:
Çvirip milleti umutlandıralımda küfürü yiyelim dimi :D

Pricer Scorpipn öldürdüğün çıkan zımbırtıyı götürdüğün 5M vermesi gerek ama hayal :D 500gp verip yolluyor. Odanı emizlersen sana para veririm gibi bir durum bu. İş bitince olabilecek en küçük miktarla şuluyor :D

Yeni questlerden Fallen Angel ve Invasion dışında bir halta yarıyan yok zaten.[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:81xxx
Mesaj tarihi:
said:
ShadowFax, 15 Eylül 2005 09:45 tarihinde demiş ki:
FA dan Quest item Düşmüor 23523534 tane kestik :(

4 kişiydik 35 tanede 2 tane düştü, tamamen şans. Klandan bir rogue 2 kişi gidip 10 dakka da 2 tane düşürdü.[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:81xxx
Mesaj tarihi:
said:
Fckr, 15 Eylül 2005 09:15 tarihinde demiş ki:
PaLace Renovation...

Hunt pincers(eL morad:1194,666/karus:749,1473) and get pincer posion.DeLiver The Pincer posion to the royaL guard and earn 5.000.000 coins..

çevirinde herkes aLsın 5er miLyonunu :D

şimdi yaptım o quest i 500 coin verdi :/[signature][hline]Nick : Oosjo_
Clan : UPRISING
Job : Blade Master
LvL : 6x
NP : 25xxx
Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
ShadowFax, 15 Eylül 2005 09:45 tarihinde demiş ki:
FA dan Quest item Düşmüor 23523534 tane kestik :(

Eheh geçen biri yazmıştı item düşene kadar questin vereceği adar Xp yi almıştık diye. Biraz zor düşüyorlar sanırım :P[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Mesaj tarihi:
ya harbiden bende yaptım ama 500 cions veriyo tam banker oLmuş bu knight yaw... waLLa Q ye basınca 5m yazıyor[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo
LVL : 60
Job : ELEMENTAL LORD
NP : 18xxx
Server : Diez
Nation : Karus
Mesaj tarihi:
ben de gaza gelip o salak questi yaptim ilk başladigim zamanlarda 500 coini görünce delirmiştim yau[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
  • Yeni Oluştur...