KPZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Nette (LANda, cafede diil) maç yapmak isteyen clan aranıyor. Serveri biz ayarlarız, haritayı siz seçebilirsiniz, 2 farklı harita, toplam 4 round, FF açık.. vs vs Minimum 8 e 8 , maximum 20 ye 20 yapabiliriz maç...[hline]Bewaffnet Totschlages Squad [Bu mesaj KPZ tarafından 20 July 2003 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 landa,cafede deil?hmmm,nubi kokuo[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Evet rakip isterik :P BFT Rulz![hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 LANda cafede diil çünkü takım dağınık... ben bursadayım biri izmitte biri istanbulda biri askerde biri hedede biri hödöde... öle işte:P Hem sen vermemişmidin bizim clanın adresini birine güzel die:P neresi nubi bunun:P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 siteye kötü dedimmi :-P yanlış anlaşıldı bööle maç yapacak takım bulsanız bile nubi çıkma şansı %de kaç?elemanlar yenildik die oyunun yarısında küfür edip oyunda çıkarsa?,yada siz o kadar uraşın server fln,hiç ortaya çıkmazlarsa?bööle maç yapmak çok zor,maçın kaliteside düşük olma şansı çoook büyük,en iisi cafe.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KPZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 nubi ne demek bilmiom ama ii bişi olmadığı kesin.. şu ana kadar bahsettiğin gibi bir olay gelmedi başımıza... server ayarlandı, oyuncular ayarlandı, herkez girdi evindeki pc sinden maça, bi taraf kazandı, bi taraf kaybetti, ama maç sonuna kadar devam etti, teşekkür edildi, vedalaşıldı, serverdan çıkıldı. diğer oyunlarla, oyuncularla karşılaştırmayın lütfen, bu bf1942...[hline]Bewaffnet Totschlages Squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KPZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 aha slog here! said: sLog, 20 July 2003 15:49 tarihinde demiş ki: Evet rakip isterik :P BFT Rulz![hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua [hline]Bewaffnet Totschlages Squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bravo diim,bize bf de baya kötü anılar yaşattı bööle hadiseler,kötü nietim yoktu,sry.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar