Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 beyler bu oyunda ben bi yerde kaldım kaldığım yeri şöyle anlatıyım ben ve başka bi asker sanırım elektriği açmak için yüksek gerilim hattı olan bir yere gidiyoruz fakat elektriği kapayacağım yere gitmek için yol bulamıyorum heryerde elektrik çarpıyor ne yapmalıyım ps:daha oyunun başında sayılırım[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben şu "ay" stüdyosundayım. o dediğin yeri hatırlayamadım bi türlü. gelmedim mi acaba?[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA?
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yok tmmdır geçtim sen biraz ilerlerdesin galiba[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz
Öne çıkan mesajlar