olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Arkadaslar Cosmos sürekli hata verior bende ve klavyenin oyun içinde calışmasını engelliyor addon ları sildiğimde oyun normal calısıor ama bana barlar lazm ozellikle saga sola bar koyabildiğim güzel bir addon tavsiye edermisiniz lütfen gercekten ihtiyacm var :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Discord Action Bars link veremiyorum internetimde sorun var curse açılmıyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 BibToolbars Bu arada baslik acarken konuyla ilgili ve araninca bulunabilecek birsey acarsan cok daha güzel olur.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar