Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Evet arkadaşlar ufak bir internette kasışla beraber Blizzard'ı avrupaya dağıtan, sreverları umursamayıp sadece işin "profit"ine bakan cibilliyetsiz fransızların adresini ve 2005 ilk yarı ticari raporlarını buldum.... WOWla ilgili şikayet ve dileklerinizi raporun alt tarafında yazan adreslere iletebilirsiniz. http://www.vivendiuniversal.com/vu/en/files/20050913_Résultat_semestriel_pr.pdf[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ohhhaaannnnesssss 344milyon eurodan 1.162 milyon (ki kendi trilyon oluo) euroya!!! inanılmaz bi rakam. ne diyim helal olsun diyemiyorum bi türlü çünkü her ay 10 gün lag ve ya down sorunlarından elimi süremediğim bu oyun sayesinde biileri ii zengin olmuş. Sanırım artık ciddi ciddi Guild Wars'a geçmeyi üşünücem. en aazından bedava ve grafik kaliteside gayet güzel. VU games'i zaten sevmezdim şimdi nefret ediorum.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - BL [Bu mesaj Akairis tarafından 15 Eylül 2005 09:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 adamlar ,büyük kazanıyor cidden.. bari biraz para harcasalarda serverı adam etseler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaşlar bu dağıtımcı,serverlerle alakası yok :).Blizzin saten 4 m abonesi var ayda 11 euro desek 4,4 m euro ayda kazanıyor bunun yanında neki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Abi ii tamam dağıtıcı firma ama ben bu oyun için Ankarada 2 ay dört dönüp yinede piyasada bulamadığımı bilirim. o aralar bütün cd satıcılarıyla neredeyse akraba olmuştum. Herneyse sorun şu ki bir şekilde VU gamesin laglardan kısmen sorumlu olduğunu düşünüorum. en azından dağıtımcı olarak bir sorumluluğu varki daha öncede belirtildiği gibi blizz esas parayı kırmış durumda. keşke onların cirosunu öğrenebilsek. blizz çok sevdiğim (serverlar yalan olsada ) bir firma ve adamlar inanılmaz fikirler üretiyor bu nedenle adamlara pek bir laf edemiorum ama VU games gibi salak bir şirketin ben ızdırap çekerken bu kadar para kırmasınada kıl oluyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Akairis, 15 Eylül 2005 09:17 tarihinde demiş ki: ... 344milyon eurodan 1.162 milyon (ki kendi trilyon oluo) euroya!!! inanılmaz bi rakam... Milyar olmasin o? :-P Oyunun abone sayisini goz onunde bulundurursak rakam normal yani.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yani TL de trilyon (nasılda kıvırmaya çalışıorum ama :P ) gözüm kaymış (aklımda kaymış :D ) dur bi editliyim. ki 30 dakikayı geçtiği için editlenemio. TL o TL öyle okuyun siz :D [Bu mesaj Akairis tarafından 15 Eylül 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 vivendi blizzardin yayimcisi degil sahibi . haliyle blizzardin herseyinden sorumlu . basta lagan serverlar olmak uzere .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sadece wow yok o bilancoda. butun vivendi grup var ki esek gibi bir grup olur kendileri. sadece wowu ilgilendiren kisimda ilginc birsey var, adamlar 2004 senesinde yani oyun piyasaya cikmadan once 168 milyon euro zarar yapmislar. bu son derece normal cunku oyunu gelistirme sureci var. sonra 2005 senesinde kara gecmisler bunu da esek fransiz amcalar cunku tasarruf yaptik olayina baglamislar. sonra serverlar gocer tabi. kimbilir nereden tasarruf yapip ne adamlari cikardilar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar