Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: tAKA, 07 Temmuz 2005 21:57 tarihinde demiş ki: kim 3 ayda 3000 mesaj atabilir ? Valla ben beles olmadan rahat bi 3 ayda 500 civari atiyorum zaten beles olunca da herhalde 2500 kadar felan atarim. Super olcak super...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. [Bu mesaj Riehn tarafından 07 Temmuz 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Riehn, 07 Temmuz 2005 21:59 tarihinde demiş ki: said: tAKA, 07 Temmuz 2005 21:57 tarihinde demiş ki: kim 3 ayda 3000 mesaj atabilir ? Valla ben beles olmadan rahat bi 3 ayda 500 civari atiyorum zaten beles olunca da herhalde 2500 kadar felan atarim. Super olcak super... aynen ya beleş msj varken nası atamıyım:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 konuşmayı sevenlere bir güzellik yapsalar sevinicem özellikle az ve öz konuşanlar için hehe. mesela wow daki rest xp gibi rest kontör olsun.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yok ole bisi turkcell olse yapmaz hemde az ve oz konusana hic sanmam...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Olursa hoş bişi[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 150 nedir olm hehe, gidin alın bi düzgün cep telefonu yükleyin agile messenger.gençtürksel hödö koçum benim gazlarına gelmeyin 2 reklam izleyip hehe.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: tAKA, 07 Temmuz 2005 21:57 tarihinde demiş ki: kim 3 ayda 3000 mesaj atabilir ? valla gunde 20 25 msj cekiodum beles olunca daha fazla cekerim 3000 kesin dolar :P
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben atarım kardeş[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet adamlar çoşmuş. ama gerçek değildir. internet veya reklam film yok? hmm ilginç.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 arkadaşlar şimdi tam olarak varmı bi zorluğu bunun 1 ayda 1000 msj falanmı nedir ne deildir bi açıklarmısınız tam olarak sırf bu iş için 100 kontör aldım ayriyetten bi bilgi alayım.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T.
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 3.000 kısa mesajı tüm Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Hat'lılara gönderdiğin mesajlar için kullanabilirsin. Diğer GSM operatörlerine gönderilen mesajlar, Uluslararası mesajlar, WebMesajCell'den ve akıllı mesajdan atılan mesajlar, Yıldız Falı, Resim Melodi, Haber vb. servisler için bu kısa mesajlar geçerli değil! Üstteki durum var bi tek. Onun dışında herşey apaçık yüklüyosun 3 ay boyunca 3000 mesaj hakkın oluyo hangi ayda ne kadar attığın önemli değil.[signature][hline]oh yeaa
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Tamda zamanındamı ya.. Arkadaşım sim kartımı kaybetti puf =( yenisini cıkartmayada üseniyorum, çıkartırmıyım hmmz.. Evet çıkartırım..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 oha :) ilk başta inanmamıştım ama sitesine bakınca inandım. sanırım şimdi kızışıyor mobil telekominikasyon alanı. telsim ve avea'dan ne cevap gelecek bakalım. keşke hala turkcell'i seçmeye,kullanmaya devam etseymişim :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 turkcell simdi yabancilara satildi mi yoksa hala turk mu?
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 4ever turkcell şaşmadım şu ana kadar şaşmamda.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben bi ara şaşar gibi oldum ama doğru yolu buldum :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 off 445 kontorum kalmış ya :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Prawler, 08 Temmuz 2005 10:17 tarihinde demiş ki: off 445 kontorum kalmış ya :( Çüş be şu an 13 kontörüm var :-P[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 612 vardı ama ben de genelde az kontorle takılırım. Babam 500 hediye etmişti :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: orc_lord, 08 Temmuz 2005 01:18 tarihinde demiş ki: oha :) ilk başta inanmamıştım ama sitesine bakınca inandım. sanırım şimdi kızışıyor mobil telekominikasyon alanı. telsim ve avea'dan ne cevap gelecek bakalım. keşke hala turkcell'i seçmeye,kullanmaya devam etseymişim :-p o zaman bu kampanya olmazdı :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gtürkcell'e üye olduktan sonra diğer servislerde msjlar bedava mı ( aveaa , aria gibi ) ?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu olay sadece gnctrkcll arasında dierleri aynı sanırım... bana daha çok milleti farklı yolla yoluyolar gibi geldi... kim 3000 msg atar, kim bu 3000 msg gnctrkcll'i birine atar... ohoooooooo anca sevgilinle :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 08 Temmuz 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gnctrkcll arasında değil turkcell arasında. en iyisi benim gibi çift hat taşıcan her kampanyadan yararlanıyom işte :) avea-turkcell kombosu iyi oluyo =)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 olsun. yine farketmez herkes farklı hatta sahip bende...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hacı gir webmesajcellden günde 15 beleş mesaj at 3 ayda 1000 mesaj olur oh paşalar gibi
Öne çıkan mesajlar