Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla msg atmıyorum diye kız dövvcekti beni artık ben rahat bırakmıom zuha[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet haber verdiğim için kontorlerinizi bekliyorum :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kalmadı kiiii... beleş mesaj atcaz diye kontörü yedik bühühüüü[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Aaaa olmadı bak :) Neyse toggie bari bele$den msj çek bana [spo1=Lüzumsuzsa Kapat!]05357843475[/spo][signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ok çekerim bi ara ben toggie diye şimdi şarjda tel gidemeyecem yanına :p[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Süper : )[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Olm fazla şeyini çıkarmayın lem :) Hatırlarım 2oo4 senesinde 19 Mayıs'ta kampüsCell'lilere msj bedavaydı o gün 765 msj atarak TurkceLL'e ilk kazığı sokmuştum :P Demek akıllanmadılar.. Görüşürüz :P[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ohareey naptın sen yaa. ben eski manitaya günde 100 den fazla mesaj attıgımı bilirim de senin yaptıgın harbi hayvanlık :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Gnctrkcll li! Kıyak kısa msj aboneliğin baslatildi.3 ay boyunca 3000 adetlik kısa msj paketini güle güle kullan. Kullanalımda fatura bu 10 milyon ile birlikte 90 falan oldu ya.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Salla ya düşünsene 3000 msjlık bi fatura geldiğini O_o[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kntrlü olduğu için fatura derdi yok bi itlik cıkarsa yeni hat alırız uhza[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: toggie, 07 Temmuz 2005 20:42 tarihinde demiş ki: ohareey naptın sen yaa. ben eski manitaya günde 100 den fazla mesaj attıgımı bilirim de senin yaptıgın harbi hayvanlık :D Olm bırak o kadarda olsun. Biz Türkcell'i savunurken millet partnerlerle fink atıyodu... Biz bişi diyomuyduk Bırakın şimdide biz hayvanlık yapalım...[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yapalım anasını satim gecenin bi yarısında sıkıldım diye mesaj atarsam sana sıkılma. saçmalıyalım. mobile pati ağı başlatalım :p[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla ben üyelik için yolladım başvurumu cevap gelsin atacam mesajımı da alacam 3000 mesajımı bi de büyük rakı sabaha kadar bütün eski sevgililerimi anacam :) :) :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ehuheu Coder kenk pls... Sahane bir olay : D[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paticik Turcell Başkanı Insight. Evet arkadaşlar yarın saat 16:oo Sularında başka bi thread altında cep nolarımızı paylaşıp mobil ağa başlıyoruz :) Küfür yok fake yok banlarım :P[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Euhehue.. Hayvani mesaj atabilme yetisi mi kazindiracan bizlere :D[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Coder, 07 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki: valla ben üyelik için yolladım başvurumu cevap gelsin atacam mesajımı da alacam 3000 mesajımı bi de büyük rakı sabaha kadar bütün eski sevgililerimi anacam :) :) :) Coder online işlem merkezinden aboneligini daha hizli gerceklestirebiliyorsun...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Riehn, 07 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Euhehue.. Hayvani mesaj atabilme yetisi mi kazindiracan bizlere :D Seni kızlar bölümüde moderatör atadım hadi yine iyisin =)[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 250 yükleyince de oluyo di mi?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Tabiki oluyor... Olay sadece hattında yuklu olan 100 kontore cokuyor. Haliyle 250 yuklemek daha akillica 100 yuklersen geriye bişi kalmiyor...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Riehn, 07 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Tabiki oluyor... Olay sadece hattında yuklu olan 100 kontore cokuyor. Haliyle 250 yuklemek daha akillica 100 yuklersen geriye bişi kalmiyor... sağol 21 inde babam söz verdi 250 yükjlicek:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: insight, 07 Temmuz 2005 21:41 tarihinde demiş ki: said: Riehn, 07 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Euhehue.. Hayvani mesaj atabilme yetisi mi kazindiracan bizlere :D Seni kızlar bölümüde moderatör atadım hadi yine iyisin =) Bab hani beni sohret yapacaktin Ne Oldu _[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kim 3 ayda 3000 mesaj atabilir ?[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Neden 21 ine soz verdiki.. Valla bu turkcell sartlari her an degistirebilir isine gelmezse bence tarihi erkene al derim..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar