Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Atağa Geçti (3000 Msj Bele$ )

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Evet haber verdiğim için kontorlerinizi bekliyorum :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Olm fazla şeyini çıkarmayın lem :)
Hatırlarım 2oo4 senesinde 19 Mayıs'ta kampüsCell'lilere msj bedavaydı o gün 765 msj atarak TurkceLL'e ilk kazığı sokmuştum :P

Demek akıllanmadılar..
Görüşürüz :P[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 07 Temmuz 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
ohareey naptın sen yaa.
ben eski manitaya günde 100 den fazla mesaj attıgımı bilirim de senin yaptıgın harbi hayvanlık :D

Olm bırak o kadarda olsun. Biz Türkcell'i savunurken millet partnerlerle fink atıyodu... Biz bişi diyomuyduk
Bırakın şimdide biz hayvanlık yapalım...[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben üyelik için yolladım başvurumu cevap gelsin atacam mesajımı da alacam 3000 mesajımı bi de büyük rakı sabaha kadar bütün eski sevgililerimi anacam :) :) :)[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik Turcell Başkanı
Insight.

Evet arkadaşlar yarın saat 16:oo Sularında başka bi thread altında cep nolarımızı paylaşıp mobil ağa başlıyoruz :)
Küfür yok fake yok banlarım :P[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Coder, 07 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
valla ben üyelik için yolladım başvurumu cevap gelsin atacam mesajımı da alacam 3000 mesajımı bi de büyük rakı sabaha kadar bütün eski sevgililerimi anacam :) :) :)

Coder online işlem merkezinden aboneligini daha hizli gerceklestirebiliyorsun...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 07 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
Euhehue.. Hayvani mesaj atabilme yetisi mi kazindiracan bizlere :D

Seni kızlar bölümüde moderatör atadım hadi yine iyisin =)[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 07 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Tabiki oluyor...

Olay sadece hattında yuklu olan 100 kontore cokuyor. Haliyle 250 yuklemek daha akillica 100 yuklersen geriye bişi kalmiyor...

sağol 21 inde babam söz verdi 250 yükjlicek:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 07 Temmuz 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
said:
Riehn, 07 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
Euhehue.. Hayvani mesaj atabilme yetisi mi kazindiracan bizlere :D

Seni kızlar bölümüde moderatör atadım hadi yine iyisin =)

Bab hani beni sohret yapacaktin Ne Oldu _[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...