Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya bise sorucam bu faturasiz hatlar hemen acilmiormu aldim ben faturasiz hat ne gnctkrcll e kayıt olabiliyorum ne netten işlem yapabilioyorum ama birilerini arayabiliyorum anlamadim ben bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 baya heyecanlandım önce sonra sadece turkcellden turkcelle olduğunu görünce salla dedim 3 ayda turkcelle 100 mesaj bile atmam. aveayla 150 mesajı bi ayda bitiremiyom sadece turkcelle hiç bitiremem[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: McFrenzy, 07 Temmuz 2005 16:00 tarihinde demiş ki: baya heyecanlandım önce sonra sadece turkcellden turkcelle olduğunu görünce salla dedim 3 ayda turkcelle 100 mesaj bile atmam. aveayla 150 mesajı bi ayda bitiremiyom sadece turkcelle hiç bitiremem isteyince bitiyo, ben eski dostlarıma hal hatır sormaya başladım bile :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben sms atmayı sevimiyorum o zaman bana da 100 kontöre 3000 daşkika beleş olsun[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 O_o[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende hiç mesaj atmayı sevmem ama en azından bayadır arayıp sormadığım arkadaşlarımın hatırlarını sorayaım diye üye oldum, 10 milyon da bişey değil yani..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Tereddütte kaldım ya of.. millet turkcell i hiç takmıo ki :([signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu yaz bulacagım kıza ilk iş eğer yoksa bi hazırkart hattı almak olucak :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya beyler bu ciddi ciddi gerçek dimi ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 3 ayda ben en fazla 10 sms atarım. O da 20 kontör yapıyor.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Gothic_Angel, 07 Temmuz 2005 18:44 tarihinde demiş ki: ya beyler bu ciddi ciddi gerçek dimi ? yok abi resmi sitelerinde falan yayınlamışlar gerçek falan olamaz sanmıyorum.. heh..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben üye oldum gerçekliğini onaylıyorum[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 3 bin tane olduğunun garantisini veriomusun? :P[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 benim bütün akradaşlar ve sevgilim turkcelli offfff süper ..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Madcat, 07 Temmuz 2005 18:48 tarihinde demiş ki: 3 bin tane olduğunun garantisini veriomusun? :P dava açarsın değilse :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kkaldı 2998 msg[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 peki kaç mesaj kaldığını ne bilcez?[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bence turkcell cumhur la işbirliğne girdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kaldı 2997 ... ps: sayıyıom kalan msgları ben :P[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 turkcell bahane avea şahane.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla bütün çevre tcll li bende öyle süper uyghulama[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Gothic_Angel, 07 Temmuz 2005 19:08 tarihinde demiş ki: kaldı 2997 ... ps: sayıyıom kalan msgları ben :P 8e kadar bende saydım ama kendimi kaybettim akabinde.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gerçek olduğunun kanıtı gnctrkcll 3 aylık yaz periyodu boyunca bence süper ötesi bi olay.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 süper yaaaaaa :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 süper de laf mı mükemmel[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar