St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kaç mesajımız kaldı ya da kaç mesaj atıık nasıl öğrencez?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 .bonus yazsak aah ah[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Benim 5-10 msjım kaldı. :) Teşekkürler Turkcell.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 3000 mesajın... KONTÖR YETMİO KAYIT OLMADIK ZAMANINDA EŞEK GİBİ ORTA OKUL ARKADAŞLARIM MESAJ ÇEKIO BEN 4 YILDIR GÖRÜŞMÜYORUM ONLA[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 :) Heh valla ne güzel.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Benim msj bitti arkadaşlar :( Artık ödemeli atma devridir. Sırada Pipo'nun mesajlar var onlarıda bitirmem lazım loL[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bu zımbırtı Eylül sonunda mı bitiyordu??? Daha nekadar var bilelim, çok pis alışkanlık yaptı. 3000 mesaj bitirenleri de kutlarım, ben daha 2000 görmemişimdir, kampanyanın başından beri kullanıyorum. Günde 33.33 mesaj atmayı başardınız hatta bu rakamı geçtiniz ha![signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 valla ama bitirenlere helal olsun diyecem bende kaçırdım bunu ya neyse artık ama benim arklar var herşeye msg atıyolar onlar bitirmiiştir "geldim" "otobüse biniyorum" " gemiden indim" falan...[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Gereksiz olarak en fazla 1ooMsj atmışımdır. O da 5 kişiye gönder fln :) Bitirdiğim için mutluyum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar..[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bi aralar başındaki 0 ı kaldırp yolluodun avea ya fln kontor gtmiodu ama kalktı o :( bug abuse ye giriodu :D[signature][hline]Seni çok seviyorum imkansız aşkım..]Seni çok seviyorum imkansız aşkım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla benım daha var baya ya bitmez kolay kolay =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bugu'da iyi kullandım.! 75 Msj atmışım hehe :) Ama iyi koydu ya bitmesi. Alışmışız mesaj yazmaya.. İyi kampanyaydı TrceLL[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 teşşekür maili yazalım, tekrar yapsınlar.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 oha ben nefret ederim mesajlasmaktyan nedir bu cılgınlık :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bu kampanya nedeniyle kız arkadaşımla habire mesajlaşmanın sonucunda bana gelen 86YTL'lik fatura yüzünden annemle ufak bi muharebeye girmiştik. Ne lanet olası bi kampanyaydı be :hrr: Edik: Tek yüklemli ve mantıklı uzun bi cümle kuramıyormuşum. Bu mesajla bunuda öğrendim :P [signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... [Bu mesaj B0nzi tarafından 15 Eylül 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 160 tane coca-cola açma halkası gönderdim 540 kontör kazandım agustos 18 de falan geldi ondan sonra bi 100 daha yükledim yine bitti. 3000 mesaj olayınada katılmadık. böle olmicak bu faturalı alcam ben[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 52,8 litre kola mı içtin O_o[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 @Fistan: Hem kontörlü hem de faturalı hat kullanmış biri olarak sana tavsiye kontörlüde kal. Faturanın acısını çok iyi çekiyorum :D[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... [Bu mesaj B0nzi tarafından 15 Eylül 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 5 yıldır kontorlüdeyiz faturalıya özeniyoruz napalım.. belki faturalı olsa kontorluye özencez =) said: Mr_Hand, 15 Eylül 2005 14:05 tarihinde demiş ki: 52,8 litre kola mı içtin O_o içmedim.içenlerin kutusundan aldım biriktirdim. şimdi reklamlar; www.varunacafe.com[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar