kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 diablo II de runlerle güzel bişiler yapmak istiyom ama nasıl yapılır bilmiyom yanlış yapabilirim ve böylede hiç yoluna gider silah bu yüzden bildiğiniz bi site varmı bana yardımcı olabilcek yada siz yardımcı olun[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bakıyomda bulamıyom bende orda olduğunu biliyom ama bulamadım diabloya girdim saçma sapan şeyler çıktı eskisi gibi çıkmadı varsa siz açın bana link yollayın[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 www.diabloii.net burda i$alla işine yarayn bişi bulursun...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 sağolun yaptım bişeyler elimdekiylen :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Öne çıkan mesajlar