Kael_Teduva Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Beyler ben yeni patchten sonra krakterin yüzünü göremiyorum soldaki tarafta diger playerları ve npcleride göremiyorum karanlık bi yuvarlak var orda sadece nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Cronis Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 /console reloadui ile addonları bastan yukle eğer sorun hallolmaz ise büyük ihtimal problem addonlarındadır. Addon klasörünü başka bir yere cut paste et ve interface folderının için boş olsun birde öyle dene düzelir ise sorun addonlardan düzelmez ise hımm bilemedim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 valla dogru solıyım pek cozemedım dedıklerını ... bıraz daha acıklayıcı solersen sevınırm. tesekkur ederım sımdıden.. :)[signature][hline]Cronis Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Öncelikle oyundayken /console reloadui yaz enterla. Bu addonları yeniden yukler. Problem hallolmaz ise Wow klasörü altındaki interface klasörünü desktopuna kopyala ve sonra interface klasörünün içierisini sil. Ve tekrar oynamayı dene. Eğer problem hallolur ise sorun addonlarından kaynaklı demektir. Eğer hallolmaz ise dediğim gibi başka bir problem var demek. Eski addonlarını yuklemek istersen desktopa kopyaladığın klasörün için wow klasöründeki interfacin altın kopyala eski haline döner.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yalnız bır sorun var benım ınterface dosyamın ıcerıgı zaten kendılıgnden sılınmıs sanırım :( ıcınde kopyalıyacak bısey yok...[signature][hline]Cronis Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Merak etme, o zaman addon kullanmadigindan o, zaten oyun interface dosyasi bos olarak gelir.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hımmmmm o zaman no comment :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bıde oyunda latency 300 gosterıyo ama makınem sureklı kasıyo acaba son patchı sılıp tekrar mı yuklesem ? help me pls[signature][hline]Cronis Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 grafik ayarlarini default a getiriyor patch . yeniden yuklemene gerek yok grafik ayarlarinla oyna .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kendilignden duzeldi saolun yardım için :D[signature][hline]Cronis Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 benimde chat kanallarının renkleri gitti hepsini beyaz gosteriyor bunun default renklerine donmesi icin ne yapabilirim?[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar