Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Longhorn kurdum ...

Maleboge

Öne çıkan mesajlar

said:
Cd-, 14 Temmuz 2005 04:48 tarihinde demiş ki:
Ayrıca o harcanan ram değil "Page File" Ram misal 512 ramin varken o rakamın 600 lere çıktığını görebilirsin...

O çıktı ctrl+alt+del'a ait DEĞİL !
Zaten orada yazılanları okursan ne kadar fizisel hafıza harcanmış, hatta ne kadarı kernel için ne kadarı user için, gene ne kadar bellek diske dökülmüş görebilirsin.

Lütfen okuyalım !!![signature][hline]Home Page
Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide.
Sosyal ağlarda paylaş

longhorn beta sonuçta, bu kadar yüklenmemek lazım ama...

şu anda son kullanıcıya kolayca herşeyi yaptırmayı başaran tek işletim sistemini elinde bulundurması sebebi ile microsoft rakipsiz. ama microsoft'un işletim sistemleri bence yine de iyi değil. para konuşuyor yani. bu imkanlar bir kaç firmada daha olsaydı belki şu anda süper işletim sistemleri kullanıyor olacaktık (ya da apple, mac os ile microsoft'un tekelini kırsaydı...) lakin microsoft çok geniş alanda faaliyet gösteren bir marka, haliyle ürettiği ürünlere yan sanayilerden tam destek alıyor. bu sefer herşey (ekran kartı, oyun, bla bla...) microsoft ürünlerini destekliyor. bu da tercih sebebi oluyor.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

mac, MS tekelini zaten kirdi.

burda satilmasa bile yurtdisinda mac kullanicilari belli. gayet de satiliyo, baya kullanan var. mac, windows gibi ben her ise yararim diye cikmiyo ortaya. bunun sonucunda da her kullanicisi lisansli, kacak diye bi olay yok. is para isi diil yani, yenisini gelistirebilme ve calisanlarin kapasitelerine bakiyo. mac'in longhorn'a rakip olarak gelistirilen versiyonu muhtemelen daha once hazir olacak, ama tabi pazarlama stratejisi nasil olur, orasi belli olmaz.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 14 Temmuz 2005 09:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leath, 13 Temmuz 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 13 Temmuz 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
olur valla.
onun bir kaidesi kuralı yok ki.

var,islemcinin adresleyebildigi byte miktari ile belirleniyor.

?? .. de 32bitlik PC işlemcileri de 2gb adresleyebilir.. yoksa farklı birşeyden mi bahsediyorsunuz da ben yanlış anlıyorum..

ayrıca loghornun sistem gereksinimleri çok fazlaydı; bir de daha yeni kullanıcı arayüzü "Avalon" geliştirilmedi di mi? üFf o da deli ekran kartı ister :(

[Bu mesaj odchu tarafından 14 Temmuz 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maleboge, 14 Temmuz 2005 10:35 tarihinde demiş ki:
Mac developerlarının sayısı/MS Dev. sayısı = epsilon :P :P

Mac developerlarının denyo olma kaysayısı / Microsoft developerlarının denyo olma katsayısı = epsilon[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Temmuz 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
odchu, 14 Temmuz 2005 17:41 tarihinde demiş ki:

?? .. de 32bitlik PC işlemcileri de 2gb adresleyebilir.. yoksa farklı birşeyden mi bahsediyorsunuz da ben yanlış anlıyorum..

ayrıca loghornun sistem gereksinimleri çok fazlaydı; bir de daha yeni kullanıcı arayüzü "Avalon" geliştirilmedi di mi? üFf o da deli ekran kartı ister :(

evt.
32-bitlik bir Intel/Amd CPU
windows 2000 professionel ile max 4GB, DataCenter Edition max 64GB adresleyebilir (bunları farklı vermemin nedeni, 1 tanesinde PDE kullanılmıyor, diğerinde ise kullanılıyor)[signature][hline]Home Page
Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
walla benim 64bit sistemde x64 vista babalar gibi calisiyor
hemde hizli..[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...