Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköy çıkarması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

muhaha
beşiktaşın şanlı tarihinden bi goruntu
[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

Mesaj tarihi:
fanatiklik size ne kazandırıo anlamıyorum

biraz kafanızı başka şeylere yorun allah aşkına[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
fanatiklik insanın kendisine yakışanı giymesidir [b]fln[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
Hadi arkada adam ingilizce konuşuyor ama yazılar niye ingilizce onu anlamadım.Kadiköy is under siege by ÇARŞI.
ahuhahaha

Ha bi de bunları iyi bi bok yemiş gibi dağıtmak konusuna girmiyorum.

[signature][hline]By The Hammer of Moradin!

[Bu mesaj zamo tarafından 11 Eylül 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çarşı herkeze karşı he
bırah ya bırah o çarşıysa bende kuruyemişçiyim nası olcak ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
boyner oldu onlar şimdi MUhahdagsdhjas[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
sonra da bu insanlar bize niye ceza verildi diye ağlıyor. ilginç...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."

[Bu mesaj jazzyjam tarafından 15 Eylül 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...