medusa748 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kandırdım kendimi yıllar boyunca Ve geçmişi hatırladıkça, Yalnızlığı her daim arttıran anılarda, Tek bir gerçek dakikaya, Aylara, Yıllara, Rastlayamadım.. Bağırıp çağırırken tüm umudumla, Sevmeyi denedim sizleri Ama bir de baktım ki Başka bir dünyadaydınız sanki.. Sesimi bir türlü duyuramadım.. Mühürlenmiş kulaklar, Dudaklar, Gözler doldurdu her yanı.. Gazel atmamı gerektirmiyorlar artık Ya da körler çarşısında ayna satmamı..[signature][hline]The bittersweet taste of fate We can't outrun the past Destined to find an answer A strength I never lost I know there is a way My future is not set For the tide has turned But still I never learned to live without regret. [Bu mesaj medusa748 tarafından 15 Eylül 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kısa ve öz. oldukça beğendim, zıtlıkları güzel kullanmışsın. daha fazla şiir bekliyoruz. ancak imzan biraz fazla uzun, kısaltırsan seviniriz paticik ahalisi olarak :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bana çok tanıtık bir şiir gibi geldi ama çıkaramadım çok hoş ve akıcı[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar