Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamster Halt Etmiş

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Askerde nöbet tuttarken geceleri bitane kirpi gezerdi sürekli en sonunda bi şekilde alıştırdım kendimi ona. Valla büyüyünce daha güzel oluolar. Ben resmen ellerimle yüzünü seviodum kirpiyi hiçbişeyde yapmıodu. Ama tabi sürekli besledim önceleri bayağı alışmıştı bana. Ben beslemeyi düşünüyorum valla..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

sinirlendirmemek lazım fırlatıo o okları tek tek goze moze gelir.

nerde la yemegim ciuv kafa yanından geçiyo fln ilginç olur.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 14 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
sinirlendirmemek lazım fırlatıo o okları tek tek goze moze gelir.

nerde la yemegim ciuv kafa yanından geçiyo fln ilginç olur.

Nası ya Quill Beast mi bunnar ??[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Sosyal ağlarda paylaş

öldüklerinde öyle oluolar sanırım :D aib gonzalez ciftcisi daha sirin hamster gibi cani de diil ben üretip satarken bi tanesi yawrularını yiyodu direk sattım elimdekileri soğudum ya ne bicim annesin sen yaw

said:
Mavi, 14 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Büyüdüklerinde sanırım böyle bir şey oluyorlar.

[spo1=tık][/spo]
[signature][hline]Realm:Kor'gall
Faction:Horde
Race:Troll
Clas:Mage
Guild:Lok Tar Ogar
Level:35~45
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...