Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 WoW teknik forumundada açılmış bende açıyım dedim. WoWu şikayet etmek isteyenler aşağıdakı adrese sign olabilirler.Belki ufak ama blizzardın bu vurdumduymazlığına karşı çorbada tuzumuz olur. http://www.petitiononline.com/woweurop/petition.html [signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 off harbi cok salakca ya, saat 9 dan beri girmeye calışıyorum ama henüz giremedim. bole saçma bişi yok gercekten. login serverlarını düzeltmek için bir hakerete de geçmiyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Serverlar sapıtık degilmi bende bi saattir ugrasıyorum delirmek uzereyim. Emerald zaten downdır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 arkadaşım bl de oynuor napıcaz? :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Log in server gitmiş demekki gene bu da demekki 30 dakkaya bütün serverlar down olup gece 3-4 gibi gelir ancak geri.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRaYaN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 karekter listesine gelip discon olucazzzz Onlar oynamaya devam etsin[signature][hline]Narayan Forever aLL FoR One One FoR aLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bu ne ya anca993 kişi imzalamış? blizzard tınlamas bile :horace: hemen fake isimlerle 100k yapıorum onu :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 /signed. Sayı nerdeyse binlere ulaştı. @Grizzly: Bu topic açıldığında 700lerdeydi epey hızlı artıyor yani :).[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 15 Eylül 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Denemeye devam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 aksam 9dan beri girmeye calısıyorum olmuyor oyuna başladıgımdan beri bu şekilde devam ediyor acep sorun bende mi :) sizleri düşünüp accountumu iptal mi etsem acep. hmm, düşündüm, etmiyorum. patlayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Euzubismillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim ... Sabır imtihanı başka bi .ok deil valla isyan edicem abi psikolojimizi bozdular diye dava açsak kazanırız çok ciddiyim ... ne bu be şimdi kalkar 1.5 lvl rest xp verirler herkesin yüzü güler .ah güler[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 zevkle!!! /signed[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bu kadar yetersiz servis veren başka bir firma yok herhalde. USde böylemi yoksa sadece EU serverları mı yetersiz?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRaYaN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 1100 uncu posta benden gitti :)[signature][hline]Narayan Forever aLL FoR One One FoR aLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Sadece EU... Bi de, imza sayıları rekor bi hızla artıyor. Dakkada 10-20 imza... Akıllı site araya reklam bile koymaya başladı. Lol...[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 us servarlari hatirladigim kadariyla boyle sorun cikarmadi. bi ilk aydi galiba lag filan vardi extra time vermislerdi filan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bakın 2 link vericem biri US forum tecnical support diğeride EU. Hangisini müşterilerine değer verdiğini, her soruna baktığını Blue cevaplardan anlarsınız zaten.. http://forums.worldofwarcraft.com/board.aspx?fn=wow-tech-support http://forums-en.wow-europe.com/board.aspx?forumName=wow-tech-support-en [Bu mesaj Udinen tarafından 15 Eylül 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben de doldurdum. eu'da oynayan magdur arkadaslara destegimiz olsun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 5 dakka önce 1228'i ben imzaladım 1336 olmuş nefiss :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya US serverları icin bi account almayı planladım ama ilerde cok sorun cıkartır. bugüne kadar oynadıgım tüm diger mmolarda en büyük sorunumuz saat farkı idi. mesela guilde giriyorsun, raid yapılacak diyorlar, adamların raid düzenlediği saat, bizim sabahın bir körü oluyor, giremiyorsun dogal olarak. o yüzden el mahkum avrupa serverlarına. yalnız bu login serverı canıma tak dedirdi gerçekten. fransızlarla yine bu tür bir sorun yaşamıştık, zamanında ISDNET ile ilgili. o zamanlar UO oynuyorduk, ISDNET fransız ayagından çıkış yapıyorduk, yine igrenc idi, yine berbat idi. o zamandan buzaman degişmeyen tek şey, fransızların telekomikasyon konusunda beceriksizleri olmuş ;) login serverlarını benim odama kurulmasını talep ediyorum, hmm yan odayıda kullanabilirler, kardesimde artık salonda falan uyur napalım, maksat millete faydamız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Dökün içinizi gari , ben sayıyorum valla şimdi 3. aazdan yazacam ben bunu 3000 e ulaştırırım hiç sıkılmadan blizz den telefonu olan varsa versin bi arayayım şaane bi diyalog geçsin aramızda[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yeter ya girecek kafa kalmadı![signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 1500 imzayı geçti bile.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bebekler yüzünden gunde 5 saat falan uyuyorum yani acaip tech staff olurum beninde teame al innkeeper bey plzzzzzzzzzz[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 olur abso gel valla, hem bizim odaya koyarlarsa sogutma sorununuda çözeriz patiden bi üfleyerek sogutma team'i kurarız olur biter. olmadı login serverlarının üzerine işeriz. zaten bi moka yaramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar