Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aman allahım!!! Lisa Ekdahl!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jazz severler bilmiyorum bu hanfendiyi biliyor musunuz, kendisi isveçli yada öyle bir kuzey ülkesinden sanırım, ancak benim aklımı uçurdu resmen. İnanamıyorum bu kadar güzel bir sese son zamanlarda hiç rastlamamıştım.
Klasik jazz türünde mükemmel çalışmalar yapmış.
Hemen Lisa Ekdahl - Cry me a river indirin anlayacaksınız türünü ondan sonra zaten her şeyi indireceksinizdir söylediği eminim.
İnanılmaz bir kadın bu ya duymamıştım da daha önceden, haberi olan var mıydı? Nasıl bir sestir bu?[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
bahsettiğin şarkılar "when did you leave heaven" adlı albümü içinde sanırım. emule da bir sürü albümü çıkıyor.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
Evet siteye göz attım şimdi. Siteye baktım da o kadar da yeni değilmiş 7 senedir falan ingilizce söylüyormuş. Ben yeni keşfettim açıkçası daha önce duymamıştım mükemmel bir sesi var hala tam keşfedilmemesine çok üzüldüm.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
kuzenim tavsiye etmişti, çok severim ben de bu kadını, çok tatlı bi sesi var. Vem Vet adlı şarkısını şiddetle tavsiye ediyorum..

vem vet dındıdın vem vet dendeyaa[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
  • Yeni Oluştur...