Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Jazz severler bilmiyorum bu hanfendiyi biliyor musunuz, kendisi isveçli yada öyle bir kuzey ülkesinden sanırım, ancak benim aklımı uçurdu resmen. İnanamıyorum bu kadar güzel bir sese son zamanlarda hiç rastlamamıştım. Klasik jazz türünde mükemmel çalışmalar yapmış. Hemen Lisa Ekdahl - Cry me a river indirin anlayacaksınız türünü ondan sonra zaten her şeyi indireceksinizdir söylediği eminim. İnanılmaz bir kadın bu ya duymamıştım da daha önceden, haberi olan var mıydı? Nasıl bir sestir bu?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hmm Jazz sevmem ama deniyelim...Bakalım söylediğin kadar güzelmi[signature][hline]
Slat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ares'te bulamadım? Doğru yazdığına eminmisin?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla!
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Evet eminim. Cry me a river, nature boy, my heart belongs to daddy gibi çok güzel şarkıları var. Limewire'da tonla şarkısını buldum şimdi aratıp.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 böyle de ilginç bir sitesi mevcut... http://www.lisaekdahl.com/ örnek parçaları mevcut.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bahsettiğin şarkılar "when did you leave heaven" adlı albümü içinde sanırım. emule da bir sürü albümü çıkıyor.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Evet siteye göz attım şimdi. Siteye baktım da o kadar da yeni değilmiş 7 senedir falan ingilizce söylüyormuş. Ben yeni keşfettim açıkçası daha önce duymamıştım mükemmel bir sesi var hala tam keşfedilmemesine çok üzüldüm.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kuzenim tavsiye etmişti, çok severim ben de bu kadını, çok tatlı bi sesi var. Vem Vet adlı şarkısını şiddetle tavsiye ediyorum.. vem vet dındıdın vem vet dendeyaa[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Swedish şarkılarını denemedim henüz... Şimdi indiriyorum Vem vet'i bakalım nasılmış:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
scarab Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 http://www.lisaekdahl.com/ muhakkak bakın [Bu mesaj scarab tarafından 15 Eylül 2005 04:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar