Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Reich Filmleri

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Ozellikle Hitler'i ve Nasyonal Sosyalist Almanya'yi ele alan filmler ariyorum. Hitler : Rise of Evil, The Downfall tarzi filmler falan.

Pianist, Schindler's List tarzi filmlerden cok yukarida söylediklerim tercih sebebidir. Yardim edebilirseniz cok sevinirim[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Der Untergang (Çöküş). Hitler'in ölümünden önce geçirdiği son günleri anlatan mükemmel bir film. Özellikle Hitler'i canlandıran Bruno Ganz'ın performansı mükemmeldi. Mutlaka izlemelisin. Filmin bir başka ilginç özelliği de Alman yapımı olması.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk

[Bu mesaj King_Tiger tarafından 08 Eylül 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas yazmis zaten Downfall, Der Untergang... ayni film..
Max i izlemedim ama methini cok duydum..
Senin aradigin tarz sanirim Hollywooddan uzak, daha objektif tarzda cekilen filmler...
ben de ariyorum, bir suru kitap var uzerine ama maalesef film konusuuna gelince, Holocaust ve Third Reich hakkinda fazla yok...
Bir de bunu hakkinda onceden acilan bir topik olmasi lazim bulursam linkini koyaim oradan da faydalanabilirsin...
Sana tavsiyem alman amator filmlerine vs. bakman...
Bir de Third Reich sonrasi Soguk Savas tyillarini anlatan, Berlin Almanyasini guzel kompoze eden Goodbye Lenin vardir... Onu da izle bence[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de Discovery Channel'da defalarca yayınlanan Battlefield belgeselleri mükemmeldi. 2. Dünya Savaşı'nı bütün detaylarıyla anlatıyordu. Acaba CD'leri piyasada satılıyor mu?[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

herhalde satılmıyor ama discovery channel daki battlefield belgeseli gerçekten çok süper ama ne zamandır izliyemiyorum[signature][hline]
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir
Mustafa Kemal Atatürk

[Bu mesaj nba tarafından 08 Eylül 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekten yok sanirim : )

History Channel, National Geographic ve Discovery Channel über zaten bu konuda. Hangisinde hatirlamiyorum Color of War adli bir belgesel var her bölümünü izliyorum (7. si dündü) 2.dünya savasindan orijinal cekim görüntüler esliginde falan.

Ama iste, Auschwitz belgeseli de gecti elime o 6 bölümlük olan, baydi beni cünkü ben konulu birsey istiyorum filmle belgeseli ayni kefeye koyamiyorum : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane vardı film değil ama adam belgesel cekmiş hitlerin izniyle son aylarında yanından hiç ayrılmamış nerdeyse dehşet görüntüler vardı ya yahudileri felan da çekmiş

ntv deki arka bakçede görmüştüm[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...