Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tuz karşılaştırması çok komik gerçekten. Araştırmayı okudunuz,içinde bol miktarda KURŞUN elementi olan birşeyden bahsediyoruz,tuz ne olursa zararlıdır,yüksek tansiyonu,kalp sorunu olan bir hastaysan.Tabii hiç kimse yemeğe 1kilo tuz atın demez ama bu tür sorunu olanların dışındakiler,doktor birşey demediği sürece, bol tuz kullanabilirler(bol derken 1kg değil hatırlatiyim :)). Ama kurşun bir metal,cıva gibi kurşun gibi ağır metalleri vücud yıllarca atamaz, Dünya'nın en büyük fizikçilerinden Isaac Newton,cıva zehirlenmesinden delirerek ölmüştür. Yaptığı simya üzerine deneylerinde kullandığı cıva onu bu hale getirmiştir. Haftada 1 içtiğiniz,yada ayda 1, nargiledeki kurşun birikir. 50 yılda vücud anca o metali atmaya başlar,tuz gibi organik bir madde ile metali karıştırmak gerçekten komik ötesi. Dönerden bahsetmiş birisi,eğer dönerin temizliğinden şüpheleniyorsan güvendiğin yerde,temiz yerde yersin, ama nargileyi en temiz ortamda bile tüketsen bu maddeleri vücuduna alacaksın,kaçarı yok.Ayrıca yanmış döner ile tütün mamüllerinin insanları kanser yapma olasılığı kıyaslanamaz bile.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 düz mantıktan gidersek; günde bi paket sigara (20 sigara oluyo galiba) hadi 3günlük sigara 60 tane ben en fazla haftada 1 kere içiyorum nargile. çoğu zaman 2 haftada bir. artı avantajım nikotin denen kanser riskini tavana vuran maddeyi tüketmiyorum. sorun yok yani :D[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Acaba o nargilenin tütünü yada suyumudur herneyidir bitirene kadar içen varmı? Etrafımd gördüğüm maximi 2 saat falan onda da zaten çeken bi fırt çekiyor sonra 1dk sonra bi fırt sonra 5dk sonra bi fırt. Yani 50 sigaraya bedel olması için herşeyi bitene kadar içmek. Bu da imkansız gözüküoyr[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bazı şeylerin keyfi hiçbiyerde bulunmuyo. normalde sigara kullanmam ama içkiyle beraber bitane yakarım. normalde nargile içmem ama ortam varsa, arkadaşlarla gidilmişse, tavla dönüyosa ve çay içiliyosa nargile çok iyi gider. evet çok ciddi zararları var daha önce de okumuştum buna benzeyen bir yazı, hatta bunu bile okumuş olabilirim hatırlamıyorum. kullanan adam bu zararları göze alarak kullanıyo, sigara gibi. bu savunması yapılacak bişey değil, aynı şekilde saldırılması gereken bir unsur da değil, kimse kimsenin ağzına zorla nargile sokmuyo. ben nargile içmekten keyif aldığımı söylüyorum, ama bakın ilk mesajda da çok zararlı olduğu söyleniyor. seçenek okuyucuya kalmış. isaac newton da fokur fokur çekmiş valla helal olsun :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Toledor, 12 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Acaba o nargilenin tütünü yada suyumudur herneyidir bitirene kadar içen varmı? Etrafımd gördüğüm maximi 2 saat falan onda da zaten çeken bi fırt çekiyor sonra 1dk sonra bi fırt sonra 5dk sonra bi fırt. Yani 50 sigaraya bedel olması için herşeyi bitene kadar içmek. Bu da imkansız gözüküoyr Tütünü yandıktan sonra biter. Şuana kadar bitirmedim. Veya anlamadım bittiğini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 nargıle ıı dır[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 xuahaha herifler daa doorusu hacettepe üniversitesinden bi adam gelip bize yapmıştı bu anketi. ankara kızılay mısırda 8 kişi nargile içkerken[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 off adamı da anketini de burdan yalamak istiorum. bi nargile 50 sigaraya bedel ne demek. daa sigaralar bile aynı diilken. bi samsunla bi marlboronun ağırlığı bile farklıyken. nargilelerde aynı şekilde farklıyken herif neyden bahsettiini zannedio? arkımın nargilesinden 2-3 fırt çekip kafa olsam yinede 50 tane sigara içmiş gibi mi olucam? ya da tam tersi 3 saat boyunca nargileyi sömürsem artık tütünü ısırıyo boyuta gelsem yine mi 50 sigara içmiş kadar olucam? tabiki zararlı olduunu anneannem bile bilio(cidden nargile içme evladım dio) ama adam sallamış en azından doğru olabilme ihtimali yok[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: elesso, 11 Eylül 2005 21:18 tarihinde demiş ki: nargileyi ciğere çekmemek lazımmış zaten. eskiler böyle yapıyomuş,sadece dudak tiryakiliği yapabilen varsa bana da öğretsin. hayvanlık bende mi, yoksa direk ciğere mi gidiyor bu meret?[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi iki yaz önce haftada 5 gün günde 3 saat iki nargile içerdim.. .oku çıkmıştı.. artık baydığı için içmiyorum zaten ehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 @Jester haklısın :) direk cigere gidiyo bu meret. Ancak cok az bi kısmını cigere cekmeden alabiliyosun dumanın. E o da içtin sayılmaz pek. Ben nargilenin sigaradan cok daha az zararı var zannediyodum. Eskiden kullanılan nargilelerin içinde farklı bir tütün var diye onların çok zararlı oldugunu soyluyolardı ama yeni aromalı nargilelerde o -ismi aklıma gelmeyen- tütün olmadıgı için cok daha az zararlı diye söylemişlerdi bana. Şimdi yalan oldu galiba bu iş. tüh ya ne güzel içiyodum galatada kavunluyu pöfür pöfür[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pipo içe çekilmez nargile diil heh. eve nargile alıcam bi tane ama köz olayını nası şeediyoruz o konuda bi fikir yürütemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben ciğere çekmeden duman alti yapabbiliorum.. sigara kulanmıorum.. 1 nargile 50 paket sigara da kim bitirio onu,ben daha onun bittğini görmedim:D ortamda içerim,de içmemek laazım tabi.. zevki tartışılmaz ama geçerli bi mazaret değil.. biri kafama vursada bıraktırsa şunu..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu arada nargile tiryakiliği diye bişey duymadım ben onuda söleyeyim. yani ortama gidince bende içiorum varmı lan yapamıorum nargileeee die böğüren arkadaşlar aramızda??[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: elesso, 11 Eylül 2005 21:18 tarihinde demiş ki: nargileyi ciğere çekmemek lazımmış zaten. eskiler böyle yapıyomuş,sadece dudak tiryakiliği Bir kere o ortama girdinmi kapali yerde süt içsen fark etmes sonucta ortamdan dolayi cekiyosun içine dumani[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ayda 1-2 içerim.iyidir hoştur..b.ku çıkmadıkça hoş bir zevk bence..içmiyorum ama bayadır..eksilmedi yani bitarafım..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 onu içme bunu içme ondan sonra hayattan bi bok anlama kimse kusura akmasın. kırmızı etimide yerim, alkolümüde alırım(3 aylardayız ara verdim :-)) nargilemide içerim, 50-60 yaşında da Hak'ın rahmetine kavuşurum..[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 içeceklerinde , yiyeceklerin %80'i zararlı. giydiklerimizin kanser yapma ihtimali var. yaşadıgımız şehirin havası yaşam süresini azaltıyor. bilgisayar ve televizyon gözleri bozuyor. cep telefonu radyasyon yayıyor. e zaten ''gitti hayat?'' ( gitti gömlek ) nargile zararlı tamam, süper bi tadı yok tamam. ama etrafı seyrederken içip muhabbet arasında içip aldığım zevkin tadıda apayrı. çok yaşa mutsuz ol az yaşa mutlu ol gibi bişey.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Daha bugun içtim muehe superdi banane ya[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 8 NE Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bizde dün paintball dönüşü içtik, hatta sonalrda acelee getirip 10 dk. filan aralıksız içtim :-)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yazılanlara söyle bir göz attımda... Kimse size bakın adamlar araştırmış zararlı. Sakın ha içmeyeceksiniz, anında ölürsünüz, kuşunuz bi daha ötmez gibi şeyler dememiş ki :) Yazıdan anlaşıldığı üzere zararı büyük. Bırakabiliyorsanız bırakın, yok yapamıyorsanız dozunu kaçırmayın. Bu budur yani başka birşey değil :)[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben nargile içince kafam güzel oluyo... uzak duruyorum o yüzden.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: RamsesII, 11 Eylül 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Sexte zararlı o zaman? zararli deil ama 18 yaşından küçüklere caiz deeel :)[signature][hline]Online Gaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 xina :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 14 troll Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Çok boktan bişi ya nargile ...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar