death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 arkadaşlar hertürlü up yapılıyor ama kıyafetlere dagger dfs. eklenmiyor diye duydum bu dogru mu ¿ Eğer dogru ise Ke'de bunu yapan Up kagıdı koymus olabilirler mi ¿ Ve varsa boyle bişi hangi scroll bunu yapıyor.. İlginize Tşk Ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yapılmıyor. keye de öyle bir kagıt koyulmadı (diye biliyorum).[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 aynen...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: death_sTRoke, 14 Eylül 2005 18:33 tarihinde demiş ki: arkadaşlar hertürlü up yapılıyor ama kıyafetlere dagger dfs. eklenmiyor diye duydum bu dogru mu ¿ Eğer dogru ise Ke'de bunu yapan Up kagıdı koymus olabilirler mi ¿ Ve varsa boyle bişi hangi scroll bunu yapıyor.. İlginize Tşk Ederim... DD helmetler sadece ve sadece moblardan düşer ve sadece helmette DD def. olur. (Iron belt gibi uniq takılar hariç) DD talia yı sen yapabilirsin tabi şanslıysan.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 mob ne?[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Aware3, 14 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki: mob ne? azımdan aldın mob ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kıyafetlere dd basilsaydi asassin diye bişey kalmazdi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Defans'ı arttıran scroll gördüm bu gün pazarda, sanırım o da Ancient yada treant lardan çıkıyor...[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Aware3, 14 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki: mob ne? Oyundaki yaratıklar :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: KaKsi, 14 Eylül 2005 22:10 tarihinde demiş ki: Defans'ı arttıran scroll gördüm bu gün pazarda, sanırım o da Ancient yada treant lardan çıkıyor... Sadece 30 saniye civarı %20 artırıyor, aynı şekilde atağı artıranıda var. Kazayla birileri dupelarsa oyunun çivisi çıkar. Çünkü sadece drop olduğundan oldukça az bulunuyor.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar