zaidral Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tatiller bu yıl hep haftasonlarına geliyomuş bi tek kurban bayramı haftaiçi, onu da sömestrla birleştiriyolar. yandınız vlla hep okul hep okul çekilmez[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: wildpervert, 14 Eylül 2005 20:43 tarihinde demiş ki: ben ortaokuldan sonra hiç ödev almadım? alla alla, ilginç bi durum gerçekten ilginç. şanslı olsan gerek :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Öğrencilik hayatım boyunca en sevdiğim şey ödev yapmaktı :) ps:ciddiyim.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar