DioNea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 2 gün önce çok yakın bi arkadaşım otelde çalışırken gece kapalı olan 20 cm kalınlığındaki otelin cam kapısına çarpıp kapıyı kırmakla beraber vücuduna da 120 adet dikiş yemiştir.bizde dün onu ziyarete gittik olayı anlattı bi arkadaş nası olur ya dedi görmedinmi koca kapıyı dedi bende cevabı verdim stealthı bitmiş çarpmış:D:D:D:[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 7xxx Clan: I_HATE_KE Server: Cypher
holigun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 güzelde stealth la görünmez oluyon nesnelerin içinden geçemiyon
EviLCrieS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 :D[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE
holigun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu arada gamze özçeliğede iyi buff atmışlar:D:D:D:D:D
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 walla düşünsenıze gercek hayatta resser sınız :D para desen gına olur ohhhghghgh canlandır yada parasit at aids oolsun[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion [Bu mesaj angelusy tarafından 12 Eylül 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
nix Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: holigun, 12 Eylül 2005 18:41 tarihinde demiş ki: bu arada gamze özçeliğede iyi buff atmışlar:D:D:D:D:D Bence bu gibi konularda daha duyarlı olun yani acıktan tecavuz bu ha sevgilsiymiş ne bilim gamze özcelik or.. muş bunları deilde işin ahlaki yönünüde düşünsek..yani ne olursa olsun onunda bir ailesi var..şuçlu veya suçsuz kötü kadın veya deil yapılan olay bir tecavüz..ya biraz daha dikkat plssizcede öle deilmi?¿[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:_ZuLu nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus np:33xxx
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: holigun, 12 Eylül 2005 18:41 tarihinde demiş ki: bu arada gamze özçeliğede iyi buff atmışlar:D:D:D:D:D öh[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hasmez yollamadın video yu anca haberleri okuyoruz işte.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hehe buzi :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Buzi, 12 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki: Hasmez yollamadın video yu anca haberleri okuyoruz işte. :Dİndir...BAzı forumlarda var yani böyle haberlerin olabileceği forumlara bak,mesela bana özel msj at söyleyım reklam olmasın
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ne tecavuzu ya hatun cekmis uyariciyi (kuvvetle muhtemel kokain) ondan sora yari aygin yari baygin yemis yiyecegi halti.. o an icin durumdan herkez memnun gorunuyo.. tecavuz mecavuz hikaye bunlar.. o piyasayi bilirim ben aralarinda drug kullanmayan adamlar parmakla sayilir...
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bence gamzeye debuff atmışLar yanıLdınız debuff atmışLar ve maLice tüm defans mefans kırıLmış sonrada Sword Dancing :)[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 wormdur worm..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gamze özçeliği kaldırmak için 30 stone yeterlimi sizce arkadaşlar ??? :D
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gamze nin video da cok saglam cekmiş valla lightning i yemiş yemiş yatıodu zavallı :P warrior un tekide gelmiş mp absorb la girisio (pek raptor a benzemio dier videolarla karsılastırınca :D) 30 stone rez yese kalkamaz o ordan. Troll King Le biLe kapısır o kafayla :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 .rospu muhabbetimi yapıcaksınız yoksa geyikmi ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sus lem tosbaa her yol paris der bi atasözü :P[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ortak :D sen değilde bunu başka biri dicekti :D zehir ederdim bilirsin :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 KoLpaya geeeL :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gülmedim..gülemedim..çok orta1 vari geldi..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 lan olm asıl geyikler bizim sitede dönüyo :D her yazılan yazı bana geyik gelio :D hadi gel gidek bi bakalım sitemize :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 evet..bi toplanın ve gidiniz lütfen..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Öne çıkan mesajlar