toad51 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 beyler yaw sphere var bende hiç bi şey sabit deil çöp kutusunu tabelalar sabit deil player oynatır nasıl sabitlicez acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 staff charla deniyosan sadece lol diyorum[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yaaa clientim var sabit deil tabela kapılar fln nasıl sabitlicez??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Nasıl yani sende client mı var ne ise yariyor o client :P Player karakterle dene player karakterlede ayni sorun varsa .nuke attr 010 yaparak sabitlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 abee .lock de ama staff carla denıyosan bende sana lol diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard1905 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kendi açtığım bi amatör serverde staff olarak girdiğimde bütün eşyaları haraket ettirebildiğimde ne dandik bi server açmışım diyordum...Mesela adama crosswall atıyorsun ama duvarı tutup çekebiliorsun.Komedi oluyordu :) Ama öğrendim ki sadece o yetki stafflarda varmış :)[signature][hline]Ultima Hakkında Bulabileceğiniz Her Şey: www.ultima.org.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar