emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 insan sevdigi kisiyi gercekten cok isterse heryerde gorebiliyo... soyle bisey anlatayim sizlere arkadaslar, gorusemedigim ama cok sevdigim bi kisi,kadikoyde oldugnu biliyorum goreyim diyorum goruyorum,evinin ordan gececegimi biliyorum goreyim diyorum ayni minibuse biniyo... bilmiyorum bu olay beni cok sasirtti hele hele minibus olayi binmisim arkadasima gidiyorum kartala minibusteyim bi baktim arkadasi ile bindi minibuse evinin orda indi... ve aci olan ne biliyomusunuz bu kadar karsilasmaya ragmen sifir konusma.... :( hepinize iyi gunler[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 O nedemk ya anlamadım nasıl "0" konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 nası ya kızn hakkında herşeyi biliosun ve hala konuşmadın mı?? *!şaşkınlıkla ayağa kalkıp alkışlar* sonra da *!yarılır ve gülmekten yerlere yatar*[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 merhaba ya da iyi günler ile başlayabilirsin artık....[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Vakittir yani başlasan muhabbete iyi olur.! Sonra başkasıyla binerse o minibüse hoş olmaz :)[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yuhh be Emre sen ne yapmışssın öyle ya ... nasıl konuşmassın :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya var ya bn sana bişi söleyim eğer kıza sürekli bakıosan ve kız snn farkındaysa ve bnn üzerine konuşmuosan kız sana uyus oluodur söleyim bişi hissedicekse bile harcadığın vakitle bu şansı yok ediosun uyarmadı deme emre ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hmm emre crysania dinle yoksa seni lanetliye bilir .. (çünkü o bi cadı söylentilere göre) .. hmm Crysania çok doğru söylüyor.. Git konuş ne kaybediceksinki ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 harbi he uzaktan bakmak yersiz emrecim bak bn kız başıma bunu kaç kere yaptım sonra da cadılığa vurdum sen de şaka yaptım ayağı yaparsın :P[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 eskiden bende sap gibin giderdim kızın evinin onunde falan dolanırdım bişi diyemeden gecerdim falan yanından ama zamanla insan alışıyo, şimdi allaha şükür gectim oraları :) bilader sana onermi git aynanın onunde kendi kendine alıştırma yap :):) ben hep oyle yendim[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 deli olurdum ben öle sap gibi bakanlara he varya sırf bu yüsden eğer yanımda arkım varsa full kızım sana sölüyorum gelinim sen anla ayağına laf sokardımm fena bozardım varyaa abi ne var bunda bea gel veya işte git işte hernese konuş alalala ölcen mi sanki ?? demi :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 e sizde hem laf sokarım diyorsunuz hem de merhaba diyince uzaylıymışız gibi bakıyorsunuz... ama ben çok seviyorum o bakışı o yüzden sürekli yeni alakasız insanlarla konuşuyorum :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 13 Eylül 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o bakış bilerek atılıo çaktırmamak için :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: crysania, 13 Eylül 2005 15:21 tarihinde demiş ki: o bakış bilerek atılıo çaktırmamak için :-p o zaman bütün kızlar ya yalandan yüz ifadesi takınma konusunda sanatçı.. ya da bazıları hakkaten şaşırıyor durmadan :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya bazıları hakkaten şaşırıo ben bile kendimin bi kere şaşırdığımı hatırlıorum (en yakın arkadaşım bana bndn hoşlandığını hatta 7 yıldır sevdiğini sölediğinde) tekrardan *!şaşırır*[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hah işte o ifade bayılıyorum ona *oturup seyreder*[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 aman allah bnm başıma bi daha vermesinnn *!dua eder*[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bende yanındydım minibüste.. sallayın mesele uzun,ii ki konuşmamış bence.. boşuna seni seviorum canım mapcaz demeye gerek yok.. karar seçeneği bırakılmış kıza bi sebepten dolayı,kararsız kafası.. emreyi seçecekse gider arar konuşur bu kadar basit.. zaten emre sen bilirsin die bırakmış,yani belli bi süredir konuşmuolar,yani ii yaptın bence..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hee konunun özü farklı o zaman :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben de aynını yapıyorum ama hiç göremiyorum. gerçi daha iyi görmemek.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya ben görebilmek için herşeyi yapıodum birine sonra konuştum bunla yani hoşlandığımı fln sölemedim de işte tanışma olayına fln girdim girmez olaydım hayallerim yıkıldı sonra bundan kaçmaya başladım ancak bu sefer de o peşimden koşmaya başladı.. :S:S abi ne garip iştir bu şimdi sorarım size ben napiim??[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 koşturma. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben koşmuyrumm o koşuooo :S:s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 işte koşturma onu diyorum. :9 bi cevap ver , ya yetişsin sana ya da geri dönsün ne bilim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 iide hiç demediysem en az 10 kez geri dön ddm ama ya onn anlaması kıt ya bnm anlatmam kıt gitmio :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar