Solar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 25 dual bonusluk attachment fiyatlarlari vede anti decay kit fiyatlari ne durumda acaba,hala oynayan arkadaslar cevaplarsa. merak ettim bayaa,belki wowu birakip donerim iki ticarete :) [Bu mesaj Solar tarafından 08 Eylül 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 maalesef yok , yuksek ca ve aa lar masterbh npc mislarda dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Her ca nın değeri farklı ama en son 12m ye arıyolardı adk.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bana daha hiç düşmedi daha 25 lik ama yanarım yanarım force power max:6 dual-saber accuracy: 12 Ca yi lootlamayi unutmusum ona yanarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yaa ben ilginctir sith shadowlardan lootlamıstım bi tane tabe ole deli bisi diildi ama 4mil eder demislerdi. fakat inventory de kayboldu :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Geri gelir kafana takma bende de LLC vardı EXP kasiodum bi baktım ANA!!!!yok(1 hafta sonra geri geldi)[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ADK nin fiyatlari 11 ile 15m arasinda oynadigini gordum diyebilirim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 son 1 kac gundur adk lar 18 20 aralıgına kadar tırmandı, satan varsa alabılırım. ca lara gelınce oyuna donelı wow dan 20 gun oldu yada olmadı 25 lık hıc gormedım daha ama 15+ 2 adet 1 handed ls acc lootladım dıerlerıde gusel statlı ama tabı bunların hepsı bh mıssıonlardan. baska npclerden aslında pek de kovalamdıgım ıcın olabılır bısı dusuremedım.[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 heey ca geri geldi :D bisi daha sorucam kimse bilmiodu bende burda bi soriim dedim su geonasian power cube lar kaca satılıo?? 8 tane var bende toplam ve white green ve yellow var bi tek red yok..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bendede bitek red var 7 lik harbi fiyatı ne?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oo bende 10luk bilem var :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
runreal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 +25 dual dedigin double-bladed lightsaber ile ilgili biseyse Jedi SEAlari maximum +15 çikar +25 yok maalesef, +25ler Yavin IV ve Dantooine'de random spawn olan Dark Jedi Master'lardan düsüyor sadece... ADK fiyatlarida Corbantis'de 14milyondan basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: nuwanda, 14 Eylül 2005 11:44 tarihinde demiş ki: oo bende 10luk bilem var :D üüü[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar