muzcu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 resimleri ad'a göre, değiştirme sırasına göre, boyut sırasına göre vs. hangi şekilde dizersem dizeyim. slayt gösterisi başlattığımda resimleri windows ad'a göre sıralı şekilde slayt gösterisine koyuyor. yani diyelim ben resimleri 5-2-4-3-1 şeklinde sıraladım ve slayt başlattım (dosya'da resim görevleri çubuğunun altındaki "slayt gösterisi olarak görüntüle") slaytta ise resimler 1-2-3-4-5 sırasında dizili şekilde çıktı. yani slaytların hepsi materyallerini ad'a göre sıralayıp gösteriyor, bunu nasıl deiştirebilirim, yani nasıl koyduysam o sırada slayta dizsin istiyorum teşekkürler[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Sırayı klasörde değil slayt yapılacak resimler penceresinde diz. Daha da olmadı nuraları istediğin resme göre baştan değiştir :-)[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 :) ya şimdi şöle xp'de resim dosyalarının yanında otomatik slayt gösteri başlatma tuşu var. ben ondan bahsediyorum yani gidip de power pointe bişi dizmiyorum. hem dier bilgisayarımda oluyordu yani basıyordum nasıl dizliyse öle çıkıyordu[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar