maxkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Durupdururken deepfreeze in simgesi (sağ aşağıda ki) kayboldu. Bu yüzden programa giremiorum. Ne yapcaamı bilen var mı ?[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 programın yüklü olduğu klasörden gir çalıştır? büyük ihtimalle c:prgram files...[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 deepfreezede programfiles da felan gözükmüyodu galiba tam emim değilim yani başlatta felan da yoktu hatta. pc ye restart attığında geri gelmedimi simge ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ne yaptıysam getiremedim ve şuan freeze halinde olduğu için program files da da gözükmüyor. Noluuur format atmak zorunda kalmayayım[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ctrl+alt+shfit+f6[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 abi denedim olmuyor ctrl+shift+alt+f6[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Baba noolur bi çare sööleyin. Güvenli modda da başlattım olmuo. Göstermio simgeyi. Yine G. modda regedit den de sildim yine olmuo...İMDAAAAAAT !!![signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 deepfreeze nin eski sürümüyse program filesde bulamassın ama yeni surumunu kullanıyorum ben internet cafede orda program files da var rahatlıkla ulasılıyor ordan ama eskiyse bilemem çalıştırdan deepfreeze le ilgili bazı girişler yap belki df nin exe sini bulur çalıştırırsın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar