karpuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bugün garip bir şey oldu, 6630'umda ne kayıtlı resimler, ne de kayıtlı mesajları göremiyorum. Resimler var gibi gözüküyor, ama girip bakamıyorum, mesajlar hiç gözükmüyor bile. PC Suite'e bluetooth ile bağladım, ve resimlerle videoları kurtarabildim. Ama mesajlara ulaşma gibi bir opsiyonu var mı Nokia PC Suite'in bilmiyorum, ve ben beceremedim. Bilen varsa süper olur. Teşekkürler...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Nokia PC Suite'de yedekleme yaparken zaten mesajlarınıda otomatik olarak yedekliyor. Yedeklerini geri yüklediğin zaman otomatik olarak mesajlarınıda geri yüklüyor. Ama en iyisi telefonun "Hafıza Kartına Yedekleme" özelliği. Yedeklemeside geri yüklemeside çok kısa sürüyor. Ama illaki bilgisayara yedekleme yapıcam dersen en güvenilir olmamasına rağmen en kapsamlı program Oxygen Phone Manager[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Teşekkür ederim de, mesajlarımı bilgisayar üzerinde görmemin bir yolu var mı? Yani Nokia PC Suite yedeklemesini yaptıktan sonra?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yedeklemeyi göremiyorsun yanılmıyorsam ama telefon bağlı iken onun içindekileri desktop veya laptoptan görebiliyorsun. Manuel olarak bir yere tasırsan o mesajları gormen lazım. Ama denemedim bilmiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Resimleri ve videoları görebiliyorum da mesajları göremiyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hmm. telefonuna fexplorer denen programi indir. bite teli bt ile pc ye bagla , ama pc suite degil. fexplorerle e:/system/mail klasorunu oldugu gibi pc ye gondermeyi dene. o klasorun ıcınde mesajlar. eger hafıza kartında saklıyosan, degilse aynı şekilde c nin içinde. bu iş card readerla daha kolay oluyo, bulabiliyosan onu kullanmanı tavsiye ederim.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b]
Öne çıkan mesajlar