Spider Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşlar Co-Leader's Guardian [El Morad] Diye Bir İtem Var. Clan Assistanıyım Yanlız Ne İşe Yaradıgını Bulamadım Yardımcı Olabilecek varmı?[signature][hline]Xigenon Finest_ Priest 5x 2xxxx NP İNSAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 onu alıyosun ve macro bölümüne atıosun istediğin bölgede kullanabiliosun diye biliom sonrada command ta guardion monsters bölümünden onları yönetebiliosun (hiç kullanmadım ama bilgim bu)[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşlar Aranızda Bilen Birisi Yokmu Halaa Ne İşe Yaradıgını Bulamadım. Saçma Bişey..[signature][hline]Xigenon Finest_ Priest 5x 2xxxx NP İNSAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balonluuye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 serverdaki orc ve insan karısık en iyi 5 server asist ve lideri onları kullanabilir !! yani öle normal bir clan sahibi bunu kullanamz bu bot hayvanlara diil sadece cz de karıs ırka saldıran bir guarddır ! SAYGILARIMLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yok öle bişey ben gördüm adam lvl 41 falan dı clan da noob clan adamın arkasında guard war üstünde adamın adı (guard) yazıo :D nere e gitse peşinden falan gidio 12 m olması lazım fiyatı 1 saat sürüo bildigim bu kadar[signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balonluuye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 dene bakalım oluyormu! olmadığını görünce bakalım ne olcak :P[signature][hline] Beramus Lvl 63 Paladin Holy Water Of Temlple // Buyying ! En Fazla 2 Gb Veririm 5XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 benim bildiğim kadarıyla lvl 60lar kullanıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Benim bildiğim kadarıyla lvl de bi kısıtlama yoq ama clan liderleri ve asistanları kullanabiliyor (aldıın tablete göre deişiyo :P ) ve daha pahalı guardlar daha fazla damage vuruyo :P (pahalı olan kalitelidir misali :D )[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Aware3, 13 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Benim bildiğim kadarıyla lvl de bi kısıtlama yoq ama clan liderleri ve asistanları kullanabiliyor (aldıın tablete göre deişiyo :P ) ve daha pahalı guardlar daha fazla damage vuruyo :P (pahalı olan kalitelidir misali :D ) dogru zaten co-leader = asistan ancak karusun 3 buyuk ve el morad ın en buyuk 3 clan ı kullanabiliyor *(clan kuralım kullanalım olmuyo :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yok abi bütün assistler ve leaderler kullanıo[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty2 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 evet 3. 5. sıralaması yok biz daha ilk gun denedık clanden cıktık ve quard aldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 belkide bugdır cunku oyun kuralında boyle diyor :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben sonunda çalıştırdım guardı... o scroolu al sunderesi tıkla sonra scroola bas guardın yanında çıkar..cz de adamalara vurabiliyor sawaşlarda da.co leader (asist) ve clan leaderi kullanabilyor.ama pek fazla iş yapmıyor.görüntü olsun die kullanıyorum ben.ucuz olanlardan almıştım pahalısı iş yaparmı bilmem 1.2 mil. olanlar traşş :D bol şans size...[signature][hline]Nick : SpeCial Clan : UPRISING Job : asasian (Pıçakcı) LvL : 6x NP : 105xxx Server: Diez (human) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oo scroll 1m e satiliyor ve cz de seni korumasi icin yapilmis bi scroll .. nereye gidersen git senin pesinden gelir ama fazla fonksiyonu yok goruntu icin yapilmis bisey =) tam nooblara gore bisey yany..[signature][hline]kural disi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hic assasinlerden deneyen war mi bunu?Mesela stealth cekmish gidiorsun sonrasinda bu da sen stealthliyken pesinden gelior boyle bir durum oluyor mu? Komedi olur ya ahanda ben burdaym demek gibi bisey..[signature][hline]ottoman_prince MoradSlayers level:6x Ares MrProblem OTTOMAN_EMPIRE(leader) OTTOMAN_EMPIRE WILL STRIKE BACK soon.. Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Spoof, 14 Eylül 2005 13:53 tarihinde demiş ki: oo scroll 1m e satiliyor ve cz de seni korumasi icin yapilmis bi scroll .. nereye gidersen git senin pesinden gelir ama fazla fonksiyonu yok goruntu icin yapilmis bisey =) tam nooblara gore bisey yany.. AHUAHAUH onu bilmiyorum ama ben bunlardan birine swift atmıştım :D[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben aldım bitane 1,2m liklerden ama yanlış almışım karus alacağıma elmorad almışım satın almak isteyen varmı :) :)[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np(sadece savaşlara girer) 48 asasin 0 np :P xenon=52 Priest(bıraktım) Cyper=56 priest (kasmaya devam ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben aldım bitane 1,2m liklerden ama yanlış almışım karus alacağıma elmorad almışım satın almak isteyen varmı :) :)[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np(sadece savaşlara girer) 48 asasin 0 np :P xenon=52 Priest(bıraktım) Cyper=56 priest (kasmaya devam ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar