Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Örümcek Kraliçenin Savaşları 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
örümcek kraliçe hmm... ilk defa duyuyorum ben[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
4. cildini okudum en son
başarılı diyebileceğim bi seri
en büyük avantajı her kitap başka bi yazarın kaleminden çıkmış olduğundan sıkılmadan devam edilebilen bi seri. karakterler sürekli değişiyo gibin bişey.

okunur yani
ama çevirisini bilemicem tabii..
[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.

[Bu mesaj Grudge tarafından 04 Eylül 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bana yeter bu dediklerin, tamam alıyorum teşekkürler bende çok sevmiştim merakla bekliyordum ingi okurum ama kasar şimdi uğraşamam :P çevirileri bekleriz artık .
Mesaj tarihi:
Ben türkçelerini okuyorum..ilk kitabı okudum..ikinci kitap bitmek üzere...seri grude ında dediği gibi çok iyi hatta bence mükemmel..okuduğum en iyi underdark hikayesi...Çeviriler konusunda hiç bir sorun yok(yaratık isimleri dışında ama onlarda zaten her kitapta var :) chitine lere kitin denmesi mesela...grudge a sormasam kitin ne ya diye dolaşacaktım...:) )
Mesaj tarihi:
kitaplar zaten salvatore gözetiminde yazılıyo. dolayısıyla belli bi miktar etkisini hissetmek mümkün. fekat salvatore kitaplarında gördüğümüz "karakterlerin mutlakiyeti" konsepti yok (gibi bişey).[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
Bir kere "en baba ortamı ağzına sıçan" karakter yok...baş kahraman hiç yok...Okurken hafiften tarafını tuttuzuğunuz tipler birden gebersin dediğiniz karaterler olabiliyor..drowlar bu kadar iyi yansıtılamazdı...
Mesaj tarihi:
Dağılmayı okuyup çok beğenmiştim.Dediğiniz gibi baş karakter ve düşmanları şeklinde gelişmiyor olaylar.Olay örgüsü hızlı fakat sıkmadan yormadan geçiyor,yazarın yazım gücünün çok iyi olduğunu her karakterin tam olarak ne hissettiğini sizde hissederken taraf tutmakta zorlanmanız.2.kitabı çıktığı hafta aldım şimdiye kadar fırsatım olmadı ama yarın başlamay düşünüyorum:)

Drowlarla ilgili değişik hikayeler okumayı severim.Drizztide,Lirielide sevmişimdir.Ama gerçek drow hiyeraşisini ilk kitap Anayurtun tadında ama içine,derinlere dalıyorsunuz.Ama ilk kitap bende bir tatmin hissi bırakırken,devamını iple çekiyordum.Spoilerlarıda okumadım bakalım Ched Nasad da neler olacak Ayaklanma da?:)
Mesaj tarihi:
drow olayından gına geldiği için ve hikayenin tümünü bildiğimden okumadım belki ilerde bir gün .kuzen güzel diyor.yazarlarda dandik değil yani avatar üçlemesi gibi facia olmamış[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
Sparkcaster sen aslında bütün hikayeyi bilmiyorsun sadece kural kitabındaki ana senaryoyu biliyorsun ama arda daha bir çok enteresan işler dönüyor ve karanlık altında oyun oynayacak olan veya drow sevenler için yararlı olur oyunlarda ama zaten onlar okumuştur ama doğru drowlar baydı... biraz normal elf ya inşallah yakında zaten ucu gözüktü...
Mesaj tarihi:
realms of elves çıkacak 2006 da zaten.fr de 1375 yılının adı risen elfkin[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
Okudum kitabı güzel aksiyon var :D konuda hoş tabi ama ilk kitap kadar heyecan uyandırmadı bende ehh tabi o bir serinin ilk kitabıydı acaba nasıl bir şey olacak diyerekten merak ediyoruz burdaysa ne olup bittiğini tahmin etmek olayı kavramak pek zor değil..
cüceleri sevmedim, sevmiyorum, sevmiyecem!
Mesaj tarihi:
Ayaklanmayı yeni bitirdim,memnun kaldım Ched Nasad da geçiyor kitabın çoğu.Ched Nasadı anlatan bir kitabı okumayı gerçekten istiyordum,şehrin yapısını artık çok iyi biliyoruz:D Aksiyon sahnelerini normalde pek sevmem ama yazar gerçekten heyecanlı ve akıcı anlatmış,3.kitabı merakla bekliyorus :)
Mesaj tarihi:
Hikaye çok sürükleyci.Özellikle her kitabında ayrı bir hiç beklemediğiniz bir entrikayla drowları iyice anlıyorsunuz.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
türkçe çevirisi yazım olarak çok kötü, tamam anlatılmak isteneni anlıyorsunuz ama çok fazla yazım hatası var. Türkçe çevirirken türkçenin doğru olduğunada dikkat etmek gerekir. Atrıca bu serinin hikaye kısmı Salvatore'ye ait yazarlar sadece süsleme,ayrıntı ve anlatım ekliyorlar (sadece dediğime bakmayın oldukça külfetli bir iş) ama ilk kitap daha iyi (çok çok daha iyi) olablirdi. Ben şahsen bunu türkçe yazımındaki sinir bozucu hatalara ve yorgun anlarımda dinlence oldun diye okuduğuma bağlamaya çalıştım. 2.kitabı bu hafta okuyacağım.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
muhtemelen haklısın...
eğer yayın evleri bir haftada çeviri bitiricez diye kitapların içine etmeye başlamasalardı ben de türkçe kitap okumaya devam ediyor olurdum...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
  • Yeni Oluştur...