naddz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 eski konu başlıklarına yazamadım, sistem izin vermedi. o yüzden yeni bir başlık açmak zorunda kaldım. scorch çok az mana yiyen ve casting time ı düşük olan bir spell. böylece sıklıkla scorch kullanabilir ve düşmanı stunlama, critical vurma ve clearcasting e girme şansımızı artırabiliriz. (bunlar çok süfer şeyler!) 5/5 verilen improved scorch ile 100% dot koyma şansımız var. stealth olmasından korktuğumuz bir rogue ya 1,5 sn casting time lık scorch ile hemencik dot koyarız ;p peki böyle iken neden mage ler scorch u sevmezler? sorrow hill movie sinden hiç mi etkilenmezler vs.. evet. kısaca improved scorch hakkında ne düşünüyorsunuz? scorch spellinizi ne sıklıkla kullanıyorsunuz?[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 scorch'u çok severim ama öncelikle o dot'u stackable değildir. yani scroch flood yaparken %25 değil, %12.5 damage increase alırsınız. ufak bir hesap yapınca da tek bir büyüye %12.5 damage increase alacağıma critical mass alırım diye düşünebilirsiniz.. sonuçta fire treesinde alınabilecek talent çok. hepsi birbirinden güzel.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben arcane power aldım firedan imp fier blastmı scorch mu alsam karar veremedim.ama scorch alıcam muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 improved fire blast bence hayati bir talent. fire blast bir fire magin en çok kullandığı spelldir sanırım. üstelik çok iyi dmg veriyor. üstelik instant. scorch ile fire blast çok güzel bir combo bence. o yüzden mümkün olduğu kadar fire blastımızın cooldown unu kısaltmamızda yarar var. yani bence improved fire blast ı kesin al. ben ikisini de aldım. eğer değerli paticik mageleri görüşlerini buraya yazarlarsa ne kadar doğru yaptiğimi daha iyi göreceğiz! (yazın plz ;p) bana scorch hem instance larda (çok az mana harcadığı için) hem de pvp de iyi bir spell gibi geliyor.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Artık frost olduk bakmak yok fire ağacına[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bence de improved fire blast improved scorch'tan çok daha iyi. çünkü hareket ederekek kullanacağın en önemli büyü. ve hayat kurtarabilir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu yazı eskimi yoksa benmi yanlış gördüm ? - Imp. Scorch artık değişti yeni halide oldukça gimp,kısacası nerflendir... Ve Otherguy sorrowhill 4'e kadar imp scorch kullanmadı. 4' ten sonrada oyunu bırakmış durumda zaten. Orda imp scorchun yeni hali var. Ve o %100 bir pve talentidir... - Imp fireblast 1.5 sec cd düşürmek için 5 talent verilmez...Onun yerine arcane/fire 27/24 yapmak daha mantıklı...Blastwave alırsınızki bu da size frostnovadan çıkanları daze ederek kaçma şansi verir... Hea tabi crit buildlar artı kgerilerde kaldı mageler gimp olduktan sonra...Çünkü artık rakibinizden uzak kalma gibi bir imkanınız hiç kalmadı maalesef... [Bu mesaj cashar tarafından 13 Eylül 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 başlık eski değil. taptaze. birileri çıkıp bunları söylesin diye açtım. rakipten uzak kalmada ben de zorlanıyorum o yüzden ben scorch ile rakibi stun a sokma ihtimalimi sevdim.. bu arada critic şansım da artıyor olacaktı. blast wave de güzel bir çözüm. fikirlerinizi bekliyorum. edit: bir de şöyle bir şey var, eğer stun u soktuğun kişi caster class ise büyüsü interrupt oluyor. bir priest i bu şekilde almıştım. tabi şans işi.. [signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. [Bu mesaj naddz tarafından 13 Eylül 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 imp scorch 5 vuruşta %10'luk bir fire dmg artışı sağlıyor. Ben uzun bir süre kullandım ve bence gereksiz. Yani ona vereceğim talent puanları başka şeye verseydim daha iyiydi. Ben sevemedim. Tamam hızlı ama crit geldiğinde fireball ile hem daha çok dmg veriliyor hemde ignite ile adamın yanması daha fazla hasar veriyor. O nedenle imp scorch keyfe göre seçilecek bişi.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 PvE de kullanılırsa gayet iyi. hasar / zaman oranı fena değil özellikle instance larda her mage in yaşadığı aggro probleminin ilacı. scorh spam leyip arada bir de fireball / pyro kullanılırsa hem verdiğiniz hasar artıyo hemde aggro nuz daha aşşağılarda kalıyo üstelik mana sarfiyatı az olduğu için dakka başı "need rest" demekten kurtuluyosunuz. ama PvP ye gelince bence faydalı değil. verdiği hasar az, verdiği crit az 2 tane atınca zaten adam yanında bitiyo. bence pvp düşünenler için boşuna talent kaybı.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 nerflenmeden önce böyleymiş (bayağı da iyiymiş): Improved Scorch - 5/5 points Burns the target for an additional 25% of your Scorch spell damage over 4 seconds şimdi ise böyle: Improved Scorch - 5/5 points Your Scorch spells have a 100% chance to cause your target to be vulnerable to Fire damage. This vulnerability increases the Fire damage dealt to your target by 2% and lasts 15 sec. Stacks up to 5 times. yani sorrow hill den fazla etkilenmemek gerek. sonuç: talent ağacımı sıfırladım. improved scorch sucks! ama scorch, improved scorch olmadan da güzel bir spell. kullanın efenim. edit: spell açıklaması [signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. [Bu mesaj naddz tarafından 14 Eylül 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 imp scorch yerine %10 stun ( impact) daha faydalı.. bazen 3 kere üst üste impact yiyen mob veya playerlar goruyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 - imp. scorch hariç herşeyi alabilirsiniz... - Eğer single target dps olacaksanızda mage yerine hunter alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 pve de çok işe yarayacak birşey bence. tabi ilerisi için düşünüyorum kuzey kıtası geldiğinde blizzardın üvey evladı mageler mecburen bu sefer de fire a dönünce çok işe yarar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yani sunu anlamiyor insanlar,tier 4 bir talent. var ki fire damage'i 10% arttiriyor. imp scorch tier 2 bir talent. simdi soyle dusunelim,bir fire mage bir combat'te kac kere fireball kullanir?maksimum 2,bilemedin 3.bunun haricinde scorch spamleyeceksin,dolayisiyla hem clearcasting sansin artacak,hem impact'e verdigin point ile stun sansin artacak.cok rahat bir sekilde 5 tane scorch arka arkaya dizebiliyorsun dolayisiyla. bu da fire power ile 20% dmg demek.bunun ustune cakacagin bir pom+fireball cok cici bir damage verir,fireblast'ler bilmem neler girla tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dream sen bir warriora scorch at yaninda bitsin verdigin 300 damage`la kal bakalim.:)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hayir sen warrior'a fireball mi atiyorsun? kiting diye bir sey var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Eski bir firemage olarak improved scorch hakkindaki görüşlerim.. iyi bi talent dir.eski buildim de kullanmiştim Mage Talents Minimum Required Level: 60 Required Talent Points: 51 Arcane Talents - 28 points # Arcane Focus - rank 5/5 # Arcane Concentration - rank 5/5 # Improved Dampen Magic - rank 2/2 # Improved Arcane Explosion - rank 5/5 # Evocation - rank 1/1 # Improved Counterspell - rank 2/2 # Presence of Mind - rank 1/1 # Arcane Mind - rank 4/4 # Arcane Instability - rank 3/3 Fire Talents - 23 points # Impact - rank 5/5 # Ignite - rank 5/5 # Flame Throwing - rank 2/2 # Incinerate - rank 2/2 # Burning Soul - rank 3/3 # Improved Scorch - rank 3/5 # Critical Mass - rank 3/3 bakiniz budur, yanliz son 1.6 patch den sonra son zamanlarda hele bi baktim ki sürekli resist resist, at at bi işe yaramio, eskidenmiş bu fire in olayi, otherguy i izle falan efsane onlar yok artik öle şeyler, ben de büyün arcane tree yi aldim, ne var ne yok topladim, artan 2 talenti de, frost da chil effectleri arttiran bişiye verdim bakiniz yeni talent build da budur. Mage Talents Minimum Required Level: 60 Required Talent Points: 51 Arcane Talents - 49 points # Arcane Subtlety - rank 3/3 # Arcane Focus - rank 5/5 # Improved Arcane Missiles - rank 5/5 # Wand Specialization - rank 5/5 # Arcane Concentration - rank 5/5 # Improved Dampen Magic - rank 2/2 # Improved Arcane Explosion - rank 5/5 # Evocation - rank 1/1 # Improved Mana Shield - rank 2/2 # Improved Counterspell - rank 2/2 # Arcane Meditation - rank 5/5 # Presence of Mind - rank 1/1 # Arcane Mind - rank 4/4 # Arcane Instability - rank 3/3 # Arcane Power - rank 1/1 Frost Talents - 2 points # Permafrost - rank 2/5 yani gayet memnunum, hele instance larda süper oldugumu düşünüyorum cünki yanimdaki mage lerin manalari bitip de tekrar doldurup tekrar bitirdiklerinde ben hala arcane missle atabiliyorum.. mage armor da acinca casting esnasinda 45% regen var, yani kisaca mana bitmiyor, ve agro da neredeyse hic cekmiyorum, bazi arkadaşlar diycektir, işte pvp de şu falan diye, benim düşünceme göre zaten öle artik ormanda dolaş, adam ara falan boş işler bunlar, zaten genelde rogue lara yem oluyorum. av de ise arcane missle güzel bi tercih, eleman uzaklaşsa bile channeling devam ediyor =) hepinize saygilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar