Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler devam ediyor

Evr

Öne çıkan mesajlar

ha evt bende hindemith deyim char ismi Solmyr - dark elf worrior

bu arada pardon Solymr arkadas ben kendi ismimi herosdaki bi herodan aldım, senin paticik ismine veya lineage nickine özenmedim =D
çok benzer olmuş zaten geçen biri karıştırdı senle beni.

neyse arkadaşlar hadi devam biz hindemithdeyiz...[signature][hline]War, war never changes!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bisey merak ettim daha once pk olmamistimda
bi char actim 5 yapip milleti kesmeye basladim (cinlileri sadece) ama olunce karmam dusmuyo suan 450 karma var ve hep ayni duruo mob kesince 10 falan d usuyo eheh niye bole bu bugmi[signature][hline]Fmea of Lionna
50 Silver Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

ei bakalim Chorap ama bu arada unutma benim nickim 6 yildir var surekli bu nicki kullaniorum... Counter ciktigindan beri[signature][hline]Elastor 52+ Prophet
Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :))
Siyah 28+ Scavenger
leighnash 40+ AW
nenehatun 36+ SCAVENGER
criminal 20+ DE WIZZY
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

Eeee devam eden yok mu herkse yok pk mk takilio... aloooooo nerdesiniz kimse yokmu be... yeter ulen[signature][hline]Elastor 52+ Prophet(sold)
Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) (sold)
Siyah 28+ Scavenger (sold)
leighnash 40+ AW
nenehatun 36+ SCAVENGER
criminal 20+ DE WIZZY
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

Ei bakam ne diyim birakin ama ben burdayim aliyede gosterecem adam bi birakioz der bari... senle yine muhabbet filan edioz arada adam hic yok piyasada...... bende kasiom iste napalim[signature][hline]Elastor 52+ Prophet(sold)
Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) (sold)
leighnash 40+ AW
nenehatun 36+ SCAVENGER
criminal 20+ DE WIZZY
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

olm zati bayadır bırakcaktım ortam oluştu onun hatrına bekledim şimdi ortamda kalmadı ben acc yi satmıyorum bekliyo öyle ama oynamakta canımı sıkıyo eskişehirden arkadaşlara teşekkür oyundaki yardımlarınız ve dostluğunuz için bursadaki çocuklarada çok teşekkür oyunda kötü olduğum kimse varsa onlardanda büyük büyük özür ama artık lineage benim için bitti kardeşimde prophet oldu devam ediyo ama ben bıraktım kardeşler dün akşam son akşamdı devamı yok :) wow çıkana kadar sims2 aldım evcilik oynuycam bebeklerimin saçlarını tarıycam komşu kızları eve atmaya çalışcam felan :) herkeze bol şans umarım hergün 10 milyonluk drop bulursunuz :)yolunuz düşerse bi gün ben wow da olucam aliyle birlikte kendi guildimizi kurcaz :)[signature][hline]alieren lvl 40+ BH
enyalios lvl 32 DE wizard
burakbey lvl 25 knight
herkeze süpriz lvl 12 DE Fighter yakında sinemalarda
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

wowa baslayinca bana server ismi sole ben l2 ile ayni anda wowuda idare etmeye calisacam bari orda takilalim... :D oyun gelince sole hangi server oldugunu baba.... bu arada arkadaslar kusura bakmayin sayfayi biras kirlettik ama ....[signature][hline]Elastor 52+ Prophet(sold)
leighnash 40+ AW
nenehatun 36+ SCAVENGER
criminal 20+ DE WIZZY
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

hadi yaa?! ben tek sorun adıyla ilgili diye okumuştum, bir de adının niye eva değil de teon olduğuyla ilgili bir yazı vardı, okudunuz mu onu? tam anlayamadım ama teknik bir problem olmuş da en başa dönmek lazımmış da ayarlamalar için, çok zahmetli olacakmış; git işine ya...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

o serveri birakin simdi devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold))))
Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold))))
Siyah 28+ Scavenger ((((sold))))
leighnash 43+ AW
nenehatun 36+ SCAVENGER
criminal 20+ DE WIZZY
24+ ORC MONK
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...