Solymr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 EEeee sanirim devam eden kalmadi... Benden DEVAM.... NERDE KALANLAR[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 28+ Scavenger leighnash 40+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben devam ediyorum wow un betayi oynuyodum bir suredir ama lineagein eline su dokemez eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YIRTIL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Fmea artık oynamıyorsan acc'ni verirmisin? bide biz görelim neymiş ne değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 biz bi kaç kişi hindemith'teyiz devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 verirdim ama user/pass sikca kullandigim user pass ondan kusra bakma :)[signature][hline]Fmea of Lionna 50 Silver Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Pek ilgilenen kalmadı oyunla ama haber olarak vereyim 8 Aralıkta C2 cikiyor. Hadi hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 aa oley.. c2'yi bekliyodum ben. zevkli olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yeni acilan avrupa serverinda char acip oynayan varmi?[signature][hline]Fmea of Lionna 50 Silver Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ha evt bende hindemith deyim char ismi Solmyr - dark elf worrior bu arada pardon Solymr arkadas ben kendi ismimi herosdaki bi herodan aldım, senin paticik ismine veya lineage nickine özenmedim =D çok benzer olmuş zaten geçen biri karıştırdı senle beni. neyse arkadaşlar hadi devam biz hindemithdeyiz...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 aa avrupa serverı açılmış.. pff baştan char kasılmaz ama.. hani para/item olsa belki kasılır da en baştan... uzun iş. karakter transferi olsa direk damlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bisey merak ettim daha once pk olmamistimda bi char actim 5 yapip milleti kesmeye basladim (cinlileri sadece) ama olunce karmam dusmuyo suan 450 karma var ve hep ayni duruo mob kesince 10 falan d usuyo eheh niye bole bu bugmi[signature][hline]Fmea of Lionna 50 Silver Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ei bakalim Chorap ama bu arada unutma benim nickim 6 yildir var surekli bu nicki kullaniorum... Counter ciktigindan beri[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 28+ Scavenger leighnash 40+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 fmea lvl 5 de bi bug var eet haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 benim pk'da +999999 karma var. kassam tekrar duzelirmi acaba :) guarda kestirsem karma düşermi ne dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Eeee devam eden yok mu herkse yok pk mk takilio... aloooooo nerdesiniz kimse yokmu be... yeter ulen[signature][hline]Elastor 52+ Prophet(sold) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) (sold) Siyah 28+ Scavenger (sold) leighnash 40+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakbey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yok kardeş ya pek kimse kalmadı aliyle ben bıraktık kardeşim oynuyo bizden[signature][hline]alieren lvl 40+ BH enyalios lvl 32 DE wizard burakbey lvl 25 knight herkeze süpriz lvl 12 DE Fighter yakında sinemalarda BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ei bakam ne diyim birakin ama ben burdayim aliyede gosterecem adam bi birakioz der bari... senle yine muhabbet filan edioz arada adam hic yok piyasada...... bende kasiom iste napalim[signature][hline]Elastor 52+ Prophet(sold) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) (sold) Siyah 28+ Scavenger (sold) leighnash 40+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Aaa olmazmı.. Çinliler var?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakbey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 olm zati bayadır bırakcaktım ortam oluştu onun hatrına bekledim şimdi ortamda kalmadı ben acc yi satmıyorum bekliyo öyle ama oynamakta canımı sıkıyo eskişehirden arkadaşlara teşekkür oyundaki yardımlarınız ve dostluğunuz için bursadaki çocuklarada çok teşekkür oyunda kötü olduğum kimse varsa onlardanda büyük büyük özür ama artık lineage benim için bitti kardeşimde prophet oldu devam ediyo ama ben bıraktım kardeşler dün akşam son akşamdı devamı yok :) wow çıkana kadar sims2 aldım evcilik oynuycam bebeklerimin saçlarını tarıycam komşu kızları eve atmaya çalışcam felan :) herkeze bol şans umarım hergün 10 milyonluk drop bulursunuz :)yolunuz düşerse bi gün ben wow da olucam aliyle birlikte kendi guildimizi kurcaz :)[signature][hline]alieren lvl 40+ BH enyalios lvl 32 DE wizard burakbey lvl 25 knight herkeze süpriz lvl 12 DE Fighter yakında sinemalarda BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 wowa baslayinca bana server ismi sole ben l2 ile ayni anda wowuda idare etmeye calisacam bari orda takilalim... :D oyun gelince sole hangi server oldugunu baba.... bu arada arkadaslar kusura bakmayin sayfayi biras kirlettik ama ....[signature][hline]Elastor 52+ Prophet(sold) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) (sold) Siyah 28+ Scavenger (sold) leighnash 40+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Qui, 24 Kasım 2004 00:04 tarihinde demiş ki: Aaa olmazmı.. Çinliler var? aHaha.. deme öyle ama bak avrupa serverı açılmış.. :P "Teon" serverı, avrupa serverı değil mi? ip si ne acaba bunun, bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Sözde Avrupa serveri makina yine Amerikada tek farkı siege saatleri avrupaya göre ayarlanmış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hadi yaa?! ben tek sorun adıyla ilgili diye okumuştum, bir de adının niye eva değil de teon olduğuyla ilgili bir yazı vardı, okudunuz mu onu? tam anlayamadım ama teknik bir problem olmuş da en başa dönmek lazımmış da ayarlamalar için, çok zahmetli olacakmış; git işine ya...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 o serveri birakin simdi devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 43+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY 24+ ORC MONK BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luiny Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bendeniz Bartz Da Sonuna Kadar Devam..... Gerçi ACC lerime iyi teklifler aldım. Bugün Yarın Onları Satıp Yeni Birtane Açabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar