Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Arkadaşlar geçenlerde burda verilen ke linklerinden birisinde trojan olduğu sölenmişti aradım ama bulamdım yardımcı olursanız sevinirim. Yada güvenilir bir link lazım.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 esas ne link i lazım ? :D amaç ne burda_? ona gore yardımcı olalım[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ke patcihi ile ilgili yazmayı unutmuşum :D[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Nullzilla die bi adam file front a koymustu.Bi arkadasımda Keylog tespit ettim diyip beni paniklemişti.Bende patiyi ayaga kaldırdım.Ama bişi cıkmamıstı. Konu ile ilgili geniş özeti burdan okuyabilirsin.[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 14 Eylül 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Saol shadowfax. Çok iyi oldu bunu bildiğim.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar