Samah Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim nette mi sorun var anlayamadım ama acc suresini uzatmak ıcın management sayfasına gıremıyorum bi deneyip haber verirseniz sevinirim[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Serverların haftalık bakımı oldugundan web sayfaları duzgun çalışmıyor. Biraz bekle daha sonra dene yani serverlar açılsın sonra dene bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 teşekkurler.yaklasık 3 aydır oynayamadıgımdan heycan yaptım bende bari sormusken sunuda sorayım ne kadar surer bu duzeltme işi fikrin varmi ?[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla blizzin sağı solu belli olmaz yani 12 ve 1 gibi açılır serverlar herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 serverlar bakımda olduğundan sayfalarınada girilemiyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 14 Eylül 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar